Lauantai meni aika lailla tekemättömissä merkeissä, sillä meillä oli vieraita - eikä paljon reenailtu, lukuunottamatta aivan lyhyttä sisätottisteluhetkeä Huin kanssa lauantai aamuna. Tällöin peruasentoa ja muutaman askeleen seuraamista namilla palkaten. Hui oli pätevä :) Lauantai illalla käytiin pienellä metsälenkillä koko porukalla - ihana lokakuinen ilma.

Sunnuntaina treffasin Tainan ja Hannan + koirat & lapset Pinsiön metsässä. Aloitettiin esineruutureenillä. Tallattiin kaistale missä tuuli tuli hyvin takaapäin. Hain Huille ekalta esineeltä hajun, jonka jälkeen löytö ja nosto ihan ok - jotakin se siellä mälväsi sen esineen kanssa, mutta päätyi lopulta tuomaan esineen minulle - josta sitten leikit ensin esineellä ja vaihtaen lennosta omaan leluun. Toiselle esineelle ei haettu hajua, vaan "vain" lähetin Huin ruutuun. Se eteni puoleen väliin ruutua, aivan esineen viereen, mutta ei harmillisesti bongannut sitä. Työskenteli aikansa ja lopulta itsensä ulos ruudusta (tuoreen hevosenkakan houkuttelemana..), jolloin kutsuin pois ja lähetin uudestaan. Nyt lähdin "saattelemaan" sitä kohti esinettä, jolloin se bongasi esineen ja nosti hyvin - ja toi sen myös nyt suorinta tietä mulle leikittäväksi. Sama palkkaus, eli leikit ensin esineellä ja lennosta vaihto omaan frisbeehen. Kolmannelle päädyin myös hakemaan hajun ensin, minkä jälkeen hyvä suora pisto - ja hyvä esineen tuonti. Samat palkkauskuviot loppuun. Jatkossa täytyy käyttää hyväksi tuulta, eikä hakea hajua jos ja kun on mahdollista että tuuli sen sopivasti kuljettaa - jotta tulisi sitä oivaltamisen riemua. Nyt pitäisi myös ymmärtää että miten tästä jatketaan eteenpäin.. :) Eli miten se esineen luovutus tms.. ?

Ruutureenin jälkeen siirryttiin tottistelemaan. Aloitin Huilla luoksetulolla, mikä hyvä ja nopea - palkka jalkojen välistä lentäen (kiitos Taina uusien kapuloiden ja lelujen roudaamisesta, ne näytti pelittävän hyvin :) ). Luoksetulon jälkeen jatkettiin leikillä minkä aikana kolme laukausta - ei reagointia - hyvä!

Otettiin vauhtinoutoleikkiä, missä pitää siis muistaa palkata samoin kuin luoksetulon loppuasennossa - hyvä minä :O  Hui hieman vaanii mennessään kapulalle, tähän pitää löytää jotain neuvoa?? Saisi siis mennä lujempaa huomattavasti. Ekalla kerralla yritti jälleen saada lelun ennenaikojaan, mitä ei siis hyväksytty ja toisella kertaa toikin kapulan lähelle ja tiputti vasta naksusta ja palkasta. Tästä vielä toinen toisto ja palkka oikeasta paikasta!

Sitten otettiin vähän maahanemenoa, mikä on mulle jo sikahankalaa koska mun on oltava kumarassa. Selkään sattuu ja taatusti Hui myös ahdistuu kun roikun sen päällä :0 Tämän jälkeen vielä muutamat seisomiset ja siitä sitten namin avulla pätkät seuraamista sekä käännösharjoittelua Tainan naksutellessa. Hyviä pätkiä - ei poikittamista!
Hyvä tehokas treenisessio, kiitos taas seurasta Tainalle, Hannalle ja tytöille :)