Aika rientää ja jotain on sentään tehtykin. Kotona ollaan päivittäin reenattu vähintään kaukoja ja tunnaria, useampaan otteeseen myös pihatottista - missä luoksetuloa, jääviä sekä hyppyä. Suurimmat haasteet tällä erää tuntuu olevan tunnarissa se että Huin jostain syystä pitää klähmiä niitä muita kapuloita ja kaukoissa se että mielentila on väärä..

Tänään tiistaina reenattiin SDP:llä yhdessä Katin, Annen, Anun ja Katjan kanssa. Oli kivaa, kiitos kaikille!

Hui teki reenin kolmessa osassa, kahdessa ekassa setissä liikkeitä ja vikassa paikallamakuu. Ekassa setissä aloitettiin seuraamisella, Katjan käskyttämänä. Käännökset olivat huonoja, oikealle käännöksessä käännyn itse liian nopeasti - hyvä huomio Katjalta. Vasemmalle käännöksessä taas voisin kääntyä hieman nopeamminkin jotta Hui ei ehdi pysähtyä liikkeessään. Seuraaminen oli ekalla pätkällä huonoa, Huin piti kyttäillä kaikki mahdollinen putkista, puomeista noutokapuloihin. Ärsytti kun en puuttunut tiukemmin. Tokalla seuraamispätkällä teki paremmin ja itsekin olin hereillä ja huomautin jos pälyili. Seuraamispaikka oli nyt hyvä, mutta painoi kylläkin. Se pitäisi jollain ilveellä saada kitkettyä pois..

Sitten liikkeestä maahanmeno, se ok. Luoksetulossa ensin pysäytys käsimerkillä, ei pysähdy asenteella. Keskusteltiin siitä että kannattaisiko pysäytyskäsky kuitenkin muuttaa suulliseksi, saisi enemmän voimaa sitä kautta. Koetin suullisesti ja ainakin nyt Hui pysähtyikin paremmin. Taidan koettaa nyt niin että vaihdan käskyn suulliseksi - ja samoiten käskyn "top" käskyksi "top-paa" jolloin vielä mahdollisuus voimakkaampaan käskyyn. Hyvä huomio tämäkin!

Ekan setin loppuun vielä liikkeestä seisominen kisanomaisesti, seuraaminen huonoa, itse toppi ok. Seuraamisessa kytsii sitä pirun pallopalkkaa. Vielä loppuun otettiin tunnari. Tehtiin kisanomaisesti. Hui klähmi ensin suurin piirtein kaikki kapulat kunnes nappasi omansa ja toi luovutukseen. Vai hetkonen, toikos se ensin vääränkin - en nyt enää edes muista! Huono se joka tapauksessa oli. Tästäkin hyvää keskustelua, päätettiin että tokassa setissä tunnari uudelleen ja niin että käskytän uudelleen "oma" juuri ennen kapuloille menoa.

Toka setti aloitettiin noudolla. Se ihan ok, tosin hieman törmäsi luovutukseen tulossa. Sitten hyppyä, missä istuminen loppuun saakka vaikeaa + reagoi liikkurin käskytykseen ja varasti paluuhyppyyn. Grr!! Tokalla kerralla kävin palkkaamassa kun pysyi istumassa.

Sitten näytettiin meidän kaukoja. Höm - ensin piti ottaa liikkeenomaisesti AVO kaukot mutta eipä ne toimineetkaan. Hui jäpitti ihan kunnolla, sitä ahdisti kun Kati huitoi kädellä vaihtomerkkejä eikä selkeästikään pystynyt keskittymään itse tekemiseen. Helpotin sitten hieman ja näin tekikin hyviä vaihtoja. Tehtiin myös seisomasta maahanmenoja ja sieltä ylösnousuja mitkä on kyllä niin vaiheessa - Huilla on ihan väärä asenne - tai mielentila, on jostain syystä liian kierroksilla. Todettiin että namien käyttö siirtää vaan ajatukseen muualle, opetettava nyt vaan vaatimisen kautta nämä vaihdot ja mietittävä selkeät kriteerit.

Sitten tehtiin ruutua, se sentään onnistui jotenkin. Ensin suoraan pallolle ja sitten niin että itse menin suht lähelle ruutua ja Hui lähti merkiltä. Ekalla kerralla meni tosin sivusta sisään ja toisella tuli mun luokse hurjaa Luuta karkuun . Kolmas kerta hienosti.

Loppuun sitten vielä tunnari. Menin itse kapuloiden lähelle ja käskytin Huille vielä uudelleen "Hui Oma" kun se tuli kapuloille. Kosketti väärää mutta ei ottanut suuhunsa. Toi oman. Luovutus huono kun en itse ollut ajan tasalla vaan luulin että tuo väärän.. huippua.. Toinen yritys hyvin, annoin pelkän "oma" käskyn uudelleen, näin teki hyvin - reagoi hyvin omaan ja toi suht hyvin luovutukseen - tosin edelleen pureksien. Olin tyytyväinen tähän kuitenkin, koska niin iso ero ekan setin tunnariin. Hyvä Huisku!

Kolmannessa setissä vielä paikallaolo. Se ihan ok, mitä nyt itse hieman sekoilin siinä että kuka ensin käskyttää koiransa ja minne - Hui oli kuitenkin ihan pätevä.

Kiitos kaikille kivasta reenihetkestä, otetaan joskus uusiksi!