Tänään pakattiin autoon Hui, Tikka, Kipinä ja Lalli emäntineen ja suunnattiin Hyvinkään metsiköihin, missä treffattiin Pekka & Nappi. Aivan huippu reenipäivä ihanassa kelissä - paljon väsyneitä ja onnellisia koiria ja ohjaajia.

Ensin reenattiin jäljet. Huille Pekan tekemä haastava jälki, kuudella kepillä. Jäljellä oli mittaa AVO/VOI jäljen välistä. Jana oli vasemmalle. Jana oli tosi hieno, Hui eteni hyvin suoraan ja nappasi jäljen varmasti oikeaan suuntaan lähtien. Jäljestys oli myös tosi hyvää - motivoitunutta ja varmaa. Tienylityksiä tuli pari, joista toisen jälkeen Hui pysähtyi haistelemaan tienposkessa olleita puskia ja teki sen jälkeen tarkastuslenkuraa aiheuttaen ohjaajalle epätoivoa. Huisku kuitenkin hoiti homman ja päätyi tien yli jatkamaan jäljestystä mistä pian nousi viimeinenkin keppi. Tosi hyvä jälki ja hienosti kaikki kepit ylös.

Nyt pitää vähän pähkiä tätä treenitapaa ja määrää, en halua viedä intoa Huilta hinkkaamalla sitä liikaa. Krt vkossa lienee järkevä tahti tässä.

Jälkien jälkeen esineruutu. Kauhea tuuli. Taina apuohjaajana ruudun takaosassa. Eka esine nousi hyvin. Toinen esine, keskemmällä ruutua aiheutti vähän enemmän töitä. Kun sain Huin juoksemaan vasemmalta puolelta esinettä nousi esine hyvin. Kolmas - lähiesine nousi parilla pistotuksella ja viimeinen sitten sentäs kerrasta. Muutaman kerran jouduin pyytämään Huin takaisin kun se "harhautui" kaistaleelta pois, mutta muuten treeni meni pistotuksen suhteen hyvin.