Aamulla otin kotipihassa hieman tokoa Huin kanssa. Oli aika kiepoilla ja jouduin huomauttelemaan edistämisestä seuraamisessa. Petrasi paikkaansa hyvin ja palkkailin ihan lyhyistä pätkistä plus pelkästä perusasennosta.

Käytiin kaikki jäävät läpi + puun kierrolla muutamat luoksetulon loppuasennot.

Tämän jälkeen otettiin pieni tauko ja jatkettiin alikiidolla. Otettiin ensin valssiharjoitusta kolme hypyllä (matalilla rimoilla) ja tajusin heti alkuunsa että en voi palkata Huita lelulla. Vauhti on aivan älytön ja meno täysin päätöntä. Nami kelpaa palkaksi vaikkakin se sitä hyvin kärsivän näköisenä natustelee.. Otettiin myös etenemistä kahdella hypyllä mikä osottautui yllättävän vaikeaksi, syy tähänkin esteiden takana ollut lelu - sillä kun vaihdoin namiin niin johan pelitti. Lelupalkkauksessa Hui juoksi läpi hyppyjen välittämättä rimoista yhtään.. siistiä Kieli ulkona. Perusopetus lienee siis järkevää tehdä namilla ja hakea vauhti sitten lelulla. Hui tosin käy naminkin kanssa suhteellisen kuumana joten saa nähdä mitä tästäkin seuraa. Alikiitosession loppuun otettiin vielä keppisulkeisia, peruuttamalla. Ei vielä mitään käsitystä Huilla siitä mitä esteellä haetaan, lähinnä sitä tuntuu nyppivän kun yritän kädellä näyttää minne pitäisi mennä ja se kerkeää myös pujottelemaan viisitoistakertaa ja ihan miten päin vain ennen kuin ehdin kissaa sanoa..

Iltasella ajelin vielä tullin nurtsille tokoilemaan Lotan, Katin ja Hannan kanssa - Tiinakin ehti paikalle loppuun Hymy. Aloitettiin paikallaoloilla, Hui oli nyt hyvin kontaktissa ja ekalla hienosti maahan. Paikallaolo hieno, tosin ennakoi ylösnousun. Otetiin käskytyksellä vielä uudestaan ja kolmannenkin kerran sillä jumitti toisessa maahanmenoa.. Paikallaolojen jälkeen Hui pääsi ilmoittautumisen kautta PK paikallaoloon Veetin tottistellessa. Ärsykkeitä oli aika paljon sillä kenttä on kapea ja Veeti touhuili suht lähellä. Veetin juostessa luoksetulossa kauas Huin taakse Hui hieman kääntyi Veetiin päin mistä kävin sen nostamassa suoraan asentoon samalla hieman toruen. Lopun pysyi hyvin, vapautus eteen pallolle.

Hui aloitti muun tottistelun pitkällä pentuluoksetulolla, tuli hyvällä vauhdilla - palkkaus jalkojen välistä. Otin yhden loppuasennon lampun kierrolla, hienosti! Sitten seuraamista missä Hui hieman painoi alkusuoralla. Hajoaa siis tämä seuraaminenkin nyt käsiin, voi apua. Käännökset hyviä, tosin taisi käydä ihan istumassa asti joissakin.. Otin muutamia täyskäännöksiä niistä palkaten - tänään ne hyvin.

Tehtiin jäävät läpi, istumiset ja maahanmenot sinnepäin mutta edelleen hitaita. Olen toistaiseksi sillä linjalla että palkkaan kaikista, vaikka olisikin hieman hidas - sillä uskon että osittain hitaudessa on epävarmuutta tekemisen suhteen, on siis epäreilua vaatia nopeampaa suoritusta. Seisomisessa tahtoi sekottaa istumiseen, otin sitten siihen väliin yhden noudon. Menovauhti hyvä - tosin päästin vielä kierivän kapulan perään - paluu olisi saanut olla vauhdikkaampi. Seisomista Hui sekoitti nyt istumiseen, näköjään kun pallo ei ole apuna sillä ei pysy muistissa mitä se toppaaminen on. Tuntuu ihan epätoivoiselta koko pirun jäävät!

Loppuun vielä eteenmeno, missä tein nyt niin että annoin "eteen" käskyn vasta kun otti kontaktin minuun, haen siis asteittain sitä että selviydytään joskus siitä valmistelevasta osuudesta.

Oli hyödylliset reenit, kiitos taas kaikille avusta ja seurasta Cool.

Piti niin mennä vielä esineruutuilemaan, mutta isännän piti päästä jotain varastoon tuunaamaan, joten se siitä ruutuilusta. Huomenna sitten, tarkoituksena olisi jäljestellä ja esineruutuilla.