Hikka on reenannut tänäänkin ahkeraan, leluilla noutoa ja kiertoa - namilla seuraamista, perusasentoja, kaukojumppaa sekä eteentuloja. Iltasella Hikka ajoi iltaruokansa jäljeltä ja ohjelmassa oli jo suhteellisen pitkä jälki, missä myös monta kulmaa. Olen jo jättänyt nameja pois sieltä täältä, suurin väli taitaa olla 4 askelta tyhjää tällä hetkellä. Hienosti Hikka on asian tajunnut ja etenee hyvällä maavainulla. Pätevä pieni mies! Lelu leikissä Hikka vaihtaa hyvin toiseen leluun, mutta ilman vaihdokkia sillä ei ole mitään mielenkiintoa tuoda lelua mulle.. Ehkä jonain päivänä ;)

Huille tein päivällä esineruutureenin. Ajelin pirpanoiden kanssa Karhelle asti, kun en halunnut mennä liian tuttuun Mutalan ruutuun. Tallasin vähän vajaaleveän mutta hieman ylisyvän ruudun Empun ja Ellan kanssa. Reenin ajaksi telkesin tenavat autoon ja toin Huin lähetyslinjalle. Jätin sen siihen istumaan ja kävin viemässä 5 esinettä samalle linjalle - hetsasin sitä vielä esineillä. Tämä oli hyvä nostatus reeni - esineitä nousi iloisesti suorilla pistoilla.

Iltasella Hui kävi Kirsin hierottavana, oli vähän jumissa etupäästä mutta hyvin Kirsi sai sen käsiteltyä ja paikat auki. Nyt lepäillään ja rentoudutaan ja fiilistellään :)