Keskiviikkona otin parit kotitottistelut koirien kanssa. Aamupäivällä sisällä työpäivän ohessa. Vaulla ja Oskulla lähinnä temppuja - ja Huilla kapulan pitoa, luoksetulon istumista sekä seuraamista. Nämä ok :) Illalla vielä toinen sessio pihalla, missä Vau sai kiertää omenapuita - Hui puolestaan otti luoksetulot vauhtisellaisina - lelulle - seuraamista lelulla sekä palloleikkiä. Hauskaa oli!

Osku käväisi keskiviikkona myös eläinlääkärillä ja maksa-arvo oli nyt täysin normaali, hieno juttu!

Iltasella lähdin vielä Oskun ja Vaun kanssa pitkälle lenkille, hurahti metsässä lyllertäessä melkein puolitoista tuntia. Ihana kuulas syksyinen ilma.

Torstaina otin yhden lyhyen tottiselusession Huilla. Namiseuraamista sekä käännöksiä, jotka eivät kyllä oikein onnistuneet. Harjoituksen puutetta - ei muuta kuin jatketaan siis. Kävin myös jäljellä, tallasin tuohon kotimetsään ehkä noin 300 metriä pitkän jäljen, mikä oli maastosta johtuen hieman kiemurainen. Jälki vanheni 45 minsaa, päässä nami- / ruokakippo. Jana oli Huilla suora, meni ehkä hieman yli jäljen ja lähti kaartamaan oikealle. Olin jo varma että lähtee takajäljelle ja reeni päättyy siihen, mutta kaarsi takaisin vasemmalle ja jatkoi jäljellä hyvin. Vauhtia oli melkoisesti ja ehkä siitä johtuen tuli yksi pieni hama minkä kuitenkin herra hienosti itse korjasi. Nenä pysyi hienosti matalalla vauhdista huolimatta ja jäljestys oli pääsääntöisesti mun silmää miellyttävää. Myös vauhti tasoittui mitä edemmäs jälkeä edettiin. Huilla on nyt tosi kova motivaatio jäljestämiseen ja se mennä painatti yli loppukipankin. Alkaa jo suorastaan jännittämään miten saan sen motivoitua keppeihin sitten aikanaan!

Iltasella treffataan vielä Taina ja Ipa tottis- ja esineruutureenien merkeissä.