Eilen tiistaina otettiin Hannan kanssa pienet reenit Haavistolla. Huin kanssa aloitettiin ruudulla. Haluaisin nyt saada sen tarjoamaan ruutuun menoa ja hakeutumaan oikeaan paikkaan. Tällä hetkellä Hui tekee niin että se menee ruutuun vauhdilla mutta ei ymmärrä siitä kyllä mitään muuta kuin sen että etsii sieltä jotain - palloa, namia tms.. Tehtiin sitten niin että Hanna kävi näyttämässä ruutua ja lähetin ja naksautin kun Hui oli oikeassa paikassa. Näitä useita toistoja.. Pelkään että nyt tilanne kehittyy niin että Hui odottaa naksua merkiksi kun pitää pysähtyä.. On vaikeaa!

Ruudun jälkeen otetiin tunnarin pitoa. Ensin pelkkää pitoa, puree lujaa.. Sitten maasta nostoja missä heti asetteli kapulaa vähintään kerran suuhunsa. Hannalta hyvä idea laittaa kapula niin että Hui ei päässyt siihen vauhdilla vaan sen piti kiertää pienen kipon taakse ottamaan se kapula nätisti suuhunsa. Näin teki suhteellisen hyviä luovutuksia. Otti kyllä selkeästi painetta ja oli sellaisessa jökissä että voi karseus.. Pitää nyt vain malttaa ketjuttaa tämä asia tarpeeksi pienissä paloissa ja saada Hui ymmärtää että kapulaa ei missään vaiheessa pureskella.

Sitten otettiin vielä noutoa mikä oli aika huono idea koska Hui otti painetta tunnarikapulan nostoista. Meno ja paluuvauhti olivat hyvät, mutta piru kun piti pyöräytellä kapulaa paluumatkalla. Keskeytin sitten kapulan tuonnin ja otettiin kierron kautta yksi luovutukseen tulo, tässä ei puremista. Lopuksi vielä yksi koko nouto, nyt ok. Ilmeisesti tuo kapulan pyörittäminen on paineistumisesta johtuvaa - siltä se tämän reenin perusteella vaikutti.

Otettiin myös muutamat kaukojen vaihdot ja loppuun vielä parit ruutuun menot. Kivat reenit, ja sitä reenattavaa kun riittää!