...mutta kaikki muu tämän päivän tottisreeneissä meni ihan päin seiniä. Voi kääk!

Pian kanssa treffattiin Mutalassa. Huisku aloitti, ensin pienen seuraamispätkän yhteyteen ampuminen, mihin ei reagointia. Seuraaminen puolestaan oli ihan syvältä. Edistää ja sitä myöden paikka ja kontakti ja kaikki hela hoito on ihan karmeaa. Korjasin sitten namilla, mikä puolestaan johtaa Huin vireen laskemiseen ja koko hommasta tulee entistä karmeampaa. Hinkutettiin sitä jonkun verran ja todettiin että en voi Huita vieläkään palkata seuraamisessa namilla, sen viretilan takia lähinnä. Lelupalkkaus takaisin, ja aina vahvasti taakse- ja ylöspäin.

Sitten jatkettiin liikkeestä istumisella, missä valmisteleva osuus ihan laama touhua, vireen ollessa tosi alhaalla. Tehtiin ylipitkiä pätkiä ja palkkausta hyvästä tai edes kohtalaisesta seuraamisesta. Ihan karseaa ja mun hermot ratkeili säie kerrallaan. Vihdoin päästiin itse istumiseen, eikä Hui tietysti sitten istunut Huuto. En muista miten monta kertaa jouduin korjaamaan, mutta loppuun kuitenkin ihan siedettävä suoritus.

Otin myös yhden liikkeestä maahanmenon ja vauhtiluoksetulon, mikä siedettävä sekin.

Sitten noutoihin. Tasamaa hidas, luovutus vino ja perusasentoon siirtyminen vino. Pystyesteellä lähti KIERTÄMÄÄN sitä helkutan estettä. Uusinta juttu, hyppäsi ok, mutta muistaakseni paluussa lähti kiertämään estettä mistä taas homma alkuun. Ei helpotettu siis muuten kuin että paluuhyppyyn annoin toisen hyppy käskyn. Otin hyppynoudon vielä uudestaan ja nyt lähempää, jotta kiertämisen mahdollisuus ei olisi niin hyvä. A esteellä ekalla kerralla yritti kiertää paluussa - arrrrrrg. Tästä taas homma uusiksi ja nyt ok. Otin vielä yhden palautuksen missä kapula tarkoituksella hieman vinossa. Tämä hyvin.

Summa summarum reenit meni kyllä ihan ennätyshuonosti. Eipä paljon tarvitse miettiä että mennäänkö sitä rotumestaruuksiin vai ei Kieli ulkona. Ehkä nyt kuitenkin katson muutamia päiviä eteenpäin ja käyn eri kentillä ottamassa telineitä + palkkaan seuraamisesta lelulla. Jotain käsittämätöntä meidän tokotasollemme on tapahtunut sitten PK kisan ja SM toko kisan jälkeen, kaikki on suorastaan levällään.