Eilen tiistaina ampasin päivän päätteeksi Mutalaan ottamaan Huin kanssa esineruudun. Tallasin oikeamman puoleisen ruudun kokonaan, takarajalle seitsemän esinettä. Hui teki hienot pistot, upposi kaikilla hyvin (ja vielä suht suoraan) taakse ja nosti nopeasti esineet (4kpl). Hyvähyvä.. kunnes kun kävin hakemassa jäljelle jääneet kolme huomasin että yksi esine oli vaihtanut paikkaa - herra oli siis vaihtanut jonkin esineen lennossa toiseen, mrr! No, se oli toki tiedossa että tässä reenitavassa on tämä riski. Pitää nyt vähän vähentää esineiden määrää, mutta pitää niitä edelleen siellä takana ainakin toistaiseksi.

Esineruudun jälkeen otettiin kentällä kolme perusasentoon tuloa, ne hyvin ja kunnon leluleikit palkaksi. Sain vielä Lentsulta lisävinkkiä että Huin kanssa kannattaisi käydä tekemässä kentillä pelkkää perusasentoa ja turhauttaa sitä hieman - tälläistäkin siis ohjelmistoon .

Tänään keskiviikkona pihatottikset. Tehtiin oikeastaan vain perusasentoa, seuraamista ja temppuja tarjoamisen kautta, Hui oli hyvässä vireessä! Illalla olisi tarkoitus jatkaa reenejä jossakin, kunhan löydetään jokin lapsiystävällinen kenttä keskustasta..