Keskiviikko iltana liideltiin Samun reeneissä agilityssä. Radalla oli teemana putket ja niiden pimeät putkensuut ja niihinhän tietysti mentiin ja mentiin ja mentiin. Yllättävän hyvin sain Vaun oikealle reitille ohjattua, heti kun aloin hinkuttamaan alkoi tulla ongelmia, hih Silmänisku.

Tänään torstaina pihatokot Huin kanssa. Se oli ihan täpinöissään! Aloitin 2kg kapulan tuonnilta piiitkältä matkalta missä se tulikin lujaa. Nopea palkkaus luovutuksesta. Väliin yksi koko nouto 2kg kapulalla ja vielä lopuksi toinen palautus piiitkältä matkalta, hienosti! Sitten hieman seuraamista, missä paikan korjausta hieman mutta mielestäni suht hyvin pysyi aisoissa, tosi hyvä kontakti. Yksi liikkeestä istuminen mikä ok. Loppuun hieman temppuiluja sekä pallolla toppaamista, missä ensin tarjosi istumista, great. No, sain muistuteltua mieleen että mitä se toppaaminen tarkoittaa.

Iltasella reenattiin Pian ja Viskin kanssa Mutalassa. Tehtiin ensin esineruutu, mikä kisakokoinen, esineet oikea etukulma, keskellä keskellä - ja vasen takakulma, minkä näistä viimeisein viennin Hui näki. Tämä viimeinen ja takimmainen esine oli kompassi, ja ilmeisesti Hui oli sitä käynyt törkkimässä koska oli hieman eri asennossa. Sitä ei vain ilmeisesti voinut nostaa Huuto. Hui nosti ekana etuesineen ja suht pitkän työskentelyn ja muutamien lähetysten jälkeen keskiesineen, mikä sekin oli aika vaikea pieni remmimytty. Hienosti kuitenkin jaksoi ruudussa surffata ja työskennelläkkin ja hyvin malttoi tuon keskiesineenkin paikallistaa kun sattui siitä hajun saamaan. Haasteellinen reeni mutta hyvä että tuli onnistuminen ilman apujen antamista. Lopuksi vielä muutamat kerrat esineen nostoja kompassilla, ja olihan sen Huiskun mielestä vaikea Kieli ulkona.

Sitten tokottelemaan. Hui hetken levon ja Tuplan tottisteluiden jälkeen pääsi tekemään liikkeitä Viskin ollessa paikallaolossa. Seuraaminen oli ihan hyvää, paikka jees. Tein yhden piiiitkän suoran ja palkkasin päässä. Tämän jälkeen yksi liikkeestä istuminen, olisi voinut mennä nopeammin. Sitten oli tarkoituksena vain heittää Hui nopeasti maihin ja ottaa vauhtiluoksetulo, mutta herra oli jähmeä kuin liisterissä uitettu. Piti ottaa muutamia toistoja, mistä suht säädyllisestä pääsin sen palkkaamaan ja itse luoksetuloon - missä se tuli hyvällä vauhdilla.

Luoksetulon jälkeen yksi 2kg kapulan palautus piiitkältä vauhdilta, olihan painava mutta hyvällä laukalla tuli kuitenkin. Sitten telineet, mitkä hyvin molemmat - tosin hypylle hieman varasti. En viitsinyt ottaa toistoa, pitää vaan olla tarkkana jatkossa. Pienen palkkailun jälkeen Hui pääsi paikallaoloon, mikä sijaitsi niin että Huin vasemmalla puolella tehtiin tokoa (ruutu aika lähellä) ja Viski tottisteli oikealla puolella - lähellä. Itse menin piiloon, mistä tosin paikallaoloa vahvistelin. Hui oli selkeästi vähän hämillään ja sen pää pyöri kuin pöllöllä - selkeästi otti painetta kun niin hirveästi tapahtui ja äippäkin kuikuili jossain pömpelin takana Nauru. Pian kutsuessa Viskiä tänne käskyllä luokse Hui tulkitsi tilanteensa tulleen ja yritti lähteä Pian luokse.. No, vein sen suht nätisti nuhdellen takaisin missä se sitten pysyikin nätisti luoksetulo toiston ja loppureenin ajan. Olihan se hieman sumppupaikka mutta silti siellä olisi pitänyt nätisti pysyä - joten näitä on nyt vaan reenattava lisää, paikallamakuusta ei lähdetä vaikka mitä tapahtuisi Hymy. Kerrassaan hyvä häiriöreeni!!

Viimeistään lauantaina on päästävä jäljelle, huomennakin ehkä jana ja lyhyt pätkä tuohon kotimetsään.