Maanantaina reenattiin taas Hannan ja Pian kanssa. Hui pääsi aloittamaan. Hieman se yritti alussa lusmuilla kun seurautin sitä ns. liikkeen alkuun, mistä heti tiukasti huomautin ja petraskin hyvin. Tehtiin liikkeenomaisesti ja palkatta liikkeestä istuminen, metallinouto ja tunnari - mistä sai palkan. Meni ihan kivasti - pikku virheitä siellä toki oli - kuten olisi voinut istua nopeammin, metallin luovutti hieman vinoon ja tunnarin luovutuksessa itse hätiköin ja se tippui sitä myöden maahan.. Mutta liikkeet onnistui, ja hienosti jopa tunnarikin vaikka olikin sitä palkkaamattomuutta alla.

Sitten tehtiin seuraamista Pian käskyttämänä. Hui tuntui ihan mukavalta, painoihan se vähän - mutta asenne ja vire hyvä. Kauneusvirheitä sielläkin seassa oli, mutta olin kyllä ihan tyytyväinen. Sitten taidettiin ottaa luoksetuloa. Eka taas suorana, sitten topista pallo Pian heittämänä. Se ok. Seisomisesta luoksetulon maahanmeno, missä kyllä reagoi käskyyn - mutta jää seisomaan, toisella maihin. Uusinnalla maihin, mutta ei oikealla asenteella. Tätä pitää reenata nyt urakalla. Lopuksi vielä maasta luoksetulo lyhyeltä matkalta.

Reenien loppuun vielä ruutua. Ekalla pallo valmiina ruudussa, toisella pysäytin - hyvin. Kolmannella niin että jätin maahan ruutuun ja Pia käskytti loppuosan, tämä ok.