Huisku kävi torstai aamuna Laioksen käsittelyssä. Hui antoi käsitellä tosi hyvin, ja syy takapään hieman omituiseen käyttöön löytyi heti kättelyssä. Hui oli tosi kierossa (oikea puoli, oikea takajalka), ja pääsyy sille oli juntturassa ollut SI-nivel. Laioksen mukaan Hui vastasi hyvin hoitoon ja jo hoidon jälkeenkin sen asento oli parempi. Seuraava hoitokerta on noin kahden vkon päästä.

Laioksen hoidon jäljiltä ollaan oltu aika rauhallisesti ja reenattu ei olla ollenkaan. Tänään sunnuntaina kuitenkin sitten lähdettiin jo jäljelle. Treffattiin Riitta, Tikka ja Kipinä jälkitouhujen merkeissä Metsäkylän koululla. Riitan koirat oli varsin päteviä! Hui teki jäljen vanhentumista odotellessa "pienen" reenin ja se meni tosi hyvin. Esineenä 2eur kolikko piilotettuna lehtien sekaan.

Huin jäljellä oli mittaa noin 600 metriä ja siellä oli 8 keppiä joista 6 miniatyyri tyylisiä. Jana oli tosi syvällä, jälki lähti oikealle. Janalla oli hieman säätöä - ensin Hui lähti liian vinoon - komensin takaisin. Lähetin uudelleen ja seisoin jälkiliinan päällä - taas tyssäsi lähtö seinään.. Kolmas kerta kuitenkin onnistui, Hui eteni hyvin - reagoi jälkeen hyvin ja otti takajäljen.. Huah!

Jäljelle päästiin ja kaksi ekaa keppiä nousi hienosti, ja itseasiassa kolmaskin. Kolmos kepin jälkeen oli kävelytien ylitys, se ok - -mutta sitten jostain matkan takaa kuului jonkun koiran voimakas haukku mihin Hui reagoi nostamalla pään ylös ja hännän ylös - mutta kuitenkin ns. jäljesti eteenpäin. Aika säätämistä - ja sinne jäi neloskeppi. Tämän jälkeen vielä ajoi kulmasta yli, ja jonka jälkeen piti myös käydä Riittaa mielistelemässä - voi argh. Jatkoi tästä kuitenkin ihan ok, ajoi kuitenkin vitosenkin yli.. Nosti kutoskepin - jonka jälkeen ajoi kahden vikan kepin yli.. Äääh, en tiedä. Tässä oli nyt se että jälki ei ollut kovin pitkä ja keppejä oli sitten tosi tiiviisti. Ehkä pitää koittaa näiden miniatyyrikeppien kanssa nyt sitä että keppejä olisi suht normi väliajoin - ts. 150m -> ylöspäin välein. Mun hermo ei kestä noita keppien yliajoja, ja kun Hui ei niihin mitenkään reagoi niin en myöskään puutu siihen mitenkään - ei vaan jää kiva fiilis reeneistä. Ja nyt tapahtui toistamiseen se että Hui ei saanut loppupalkkaa - siitäkään ei jää kiva fiilis.. Noh, vkolla teen jonkin jäljen tähän kotimetsään - pituutta voi olla se 500 - 600m, mutta keppejä ehkä sitten vaan 2 tai 3.

Kiitos Riitalle seurasta ja avusta :)