Sunnuntaina vietettiin mukavaa A- & L- pentueiden pentupäivää Valkeakoskella, tarkemmin Ninalla ja Petellä keskellä kaunista Pyörönmaata. KIITOS kaikille mukana olleille mukavasta pentupäivästä!! Harmi että ihan kaikki pennut omistajineen eivät tällä kertaa päässeet paikalle.

Päivä aloiteltiin tottistelusessioilla "jonkun" koulun kentällä. Glendan pennelit aloittivat ja olivatpas nekin jo kovin taitavia kaikki :) Hui pääsi toiseksi viimeisenä hommiin, ja aloitettiin meidän ongelmapesäkkeellä eli perusasennolla. Hui ei nyt niinkään enää istu linttaan, mutta se että saan sen palkattua niin että sen pää on oikeassa asennossa (suorassa ja suoraan ylöspäin) vaatii mun omalta kädeltä juuri sitä oikeaa paikkaa - eli housun saumaa ;) Ja sen osaaminen sitten - käden sijoittaminen ja sen siinä pitäminen taitaa vaatia useita toistoja peilin edessä. Saatiin siis edelleen hyviä vinkkejä siihen - jatketaan harjoituksia. Seuraamisen imutuksessa voisin kävellä hieman hiljempaa jotta Hui ei pomppisi, ja myös siinä pitää olla tarkempi käden paikan kanssa että en vie sitä liian eteen.. Pitää siis teipata käsi kiinni treenien ajaksi aina housun saumaan ;o) Sitten otettiin vielä yksi luoksetulo nameille suoraan jalkojen väliin, yksi nouto sekä eteenmeno vierivälle pallolle. Loppuun leikit - näissä muissa ei juuri kaiketi moitittavaa - tai ei ainakaan minun korviini kantautunut ;))

A-pentueen pennut esittelivät sitten taitojaan - ja eroavat ne kyllä hurjasi ulkonäöllisesti tylppäjalkapentueesta - kuten Laura taisi asian ilmaista! A-pennelit ovat muutamaa kaliiberia suurempia!

Tottistelujen jälkeen päästiin grillaustouhuihin, minkä jälkeen käytiin maastotreeneissä. Jälkipelto oli suht pitkää heinää, mutta olin tyytyväinen Huin jäljestykseen. Jälki oli aika pitkä - ehkä 40m? ja makupaloja oli joka askeleella - jälki oli myöskin täysin suora tällä kertaa. Hui keskittyi hyvin vaikka ympärillä olikin hieman hälinää - taitava poika siis :)

Loppuun päästiin vielä vuorotellen kaikkien pentujen kanssa lampaita ihmettelemään. Hui kyllä noteerasi lampaat mutta sen mielestä ainakin toistaiseksi lampaan papanat olivat paljon kiinnostavampia ;)

Iltasella oltiin molemmat aika puhki, mutta kaksi settiä perusasentoreeniä otettiin - lyhyesti ja ytimekkäästi. Sain mukavasti onnistuneita asentoja ja palkkauksia, pitää vaan itse olla tooosi tarkkana. Iltaruoka syötiin taas ulkona ja otettiin sen yhteyteen ampuminen, Huilla - eikä sen enempää Vaullakaan mitään reagointia.

Oskulla ja Vaulla oli aika oloneuvospäivä tänään, kovasti nekin ovat väsyneitä - ovat tainneet olla puutarhahommissa miesten kanssa koko päivän.. Tiistaina pääsen onneksi Vaun kanssa agireeneihin, rupeaa agin SM:t jo painamaan mielessä ;)