Sunnuntai iltasella otin pihassa vielä tokotteluita. Aloitettiin taas ruudulla. Hyvinhän se pihassa sen löytää. Kiertojen yhteyteen luoksetulon pysähdykset, myös loppuun asti ja siitä perusasentojumppaa. Sitten yhden kerran piti ottaa myös metrinen, hienot ilmavat hypyt. Loppuun vielä kaukojumppaa + tunnari. Tunnarissa haisteli rauhallisesti ja toi hyvin oman. Tein vielä ihan loppuun oman heittelyä, muistutin aina lähellä kapuloita vielä erillisellä käskyllä "oma" ja hyvin toi omansa - vauhti palkkaus tästä.

Maanantaina reenattiin Pian kanssa Teivossa. Taas taidettiin aloittaa ruudulla. Vähän meni etsimiseksi paikka - ja sai siitä vielä palkaksi pallon. Grr. Otettiin muutamia toistoja, muistaakseni suht ok - nyt myös käytössä uusi pysäytyskäsky "top". Jatkettiin pk seuraamisella missä paikka edessä - kontakti ja vire ok. Täyskäännökset hyvät. Siitä ei palkkaa ja jatkoon liikkeestä istuminen, se hyvin mistä palkkaus. Istumisesta jatkettiin kaukoilla, Hui teki ihan hyviä vaihtoja - ehkä se sei-is joskus pitkältä matkalta onnistuu?

Loppuun vielä tunnaria ja eteenmeno. Tunnarissa taas ihan possuilua. Meni miten sattuu, haisteli tai oli haistelevinaan ja nappasi vaan jonkun. Toi ainakin kolme väärää kunnes laitoin jäähylle. Hetken päästä jatkettiin, annoin muistaakseni uuden oma käskyn ennen kapuloita ja nyt haisteli suht hyvin ja toi oman luovutukseen. Jatkettiin vielä oman heittelyllä, tämä ok. Eteenmeno ok.

Eilen tiistaina reenasin pihassa. Ja taas me aloitettiin ruudulla. Pitäisiköhän tähän kiinnittää huomiota..? Hyvin pelitti. Muutamat toistot ja loppuun vähän paikanhakuja. Sitten tehtiin kaukoja haravan avustuksella (harava etutassujen edessä), tätä vaan lisää - ihan mukavia vaihtoja. Loppuun vielä tunnari, nyt haisteli tosi hyvin ja rauhallisesti, luovutuksessa kuitenkin pureskeli. Tein taas loppuun oman heittelyä ja vauhtipalkkausta. Tänään jos menen katsomaan agikisoja niin Huisku voisi tulla tekemään sinne tunnaria..

Eilen käytin itseni ja Huin Karhumäen Elinan käsittelyssä. Huilla oli joitakin jumeja, mutta hyvin se antoi itsensä hoitaa ja Elina antoi Huille myös laserkäsittelyä. Ennen juhannusta mennään seuraavan kerran ja sitten myös ennen PK SM:iä. Ainakin pitäisi olla fysiikan sitten kunnossa kun ei nyt muuten tulisi mitään telomisia.

Esineruutu meidän pitää ottaa nyt työn alle tosissaan, Huiskulla alkaa siellä ihan uudet tuulet - ts. tähän mennessä olen ollut tyhmä ja pääsääntöisesti palkannut jokaisen esineen jälkeen. Nyt alkaa palkkaa herua vasta kun esineitä on nostettu vähän enemmän - toki nyt yllätyksiä voi tulla, mutta ajatus siihen että ruudussa on tehtävä töitä vähän enemmän ennen kuin palkkaa tulee on saatava Huiskulle kristallinkirkkaaksi..