Eilen perjantaina reenailtiin NPHK:n majalla kisamaisissa PK tottisreenissä. Kiitos Hannalle järjestelyistä!

Hui suoritti toisessa parissa Ilonan ja Maijan parina. Ensin suorittamaan. Hui oli ihan ok vireessä, seuraamisessa tein käännöksiä ja vauhdinmuutoksia sekalaisesti - en PK kaavion mukaan. Tuntui hyvältä. Istumiseen lähdettäessä huono seuraaminen - tai huono kontakti. Otin uudelleen, teemaan sopien polvet nousi ylös ja kontakti parani. Outi tuomarina kommentoi istumisen. Istui ja tästä eka palkkaus. Maahanmeno + luoksetulo palkatta, suorapalkka seisomisen luoksetulosta.

Sitten tahittiin tovi telineseuraamista. Outilta tähän hyvä vinkki, mikä vapauttikin Huita hyvin ja mitä nyt työstetään. Telineille siirtymät parani huomattavasti. Hyppy ilmavalla hypyllä, luovutus lievästi törmäten. A:lle siirtyessä taas siirtymätreeniä, toimii! A:lla Hui yritti tehdä kisavirheen "hypyn kautta takaisin". Kapula lensi vinoon ja taas huomio oli hypyssä kuten PK SM:issä. Ehdin kieltää ja homma alusta. Kapula edelleen tosi vinoon hypyn linjalle. Yritti uudelleen! Edelleen alusta ja kapula vielä astetta enemmän vinoon. Nyt oli ajatus mukana, ja samaa reittiä takaisin kuin menokin. Otin vielä uusiksi laudan kanssa, pakko saada tuo luovutus irti kun nyt törmäilee sitten jatkuvasti. Kiitos Outi tästäkin ;) Loppuun eteenmeno, pallo valmiina. Valmistelevassa pysyi hyvin seuraamassa, vaikkakin matalana. Vein hetkeksi paikallaoloon, siinä ei moitittavaa.

Reenien päätteeksi vielä hieman telinesiirtymiä uudella tavalla + A kertaalleen. Nyt tuli hyvin myös paluun vaikka heitin huolella tahallani vinoon. Muutamat palautukset vielä laudan kanssa lentävän kapulan perään hetsaten. Nämä hyvin. Kiitos kaikille osallisille! Ens kerralla sitten taas :)

Tänään lauantaina pihatokotukset. Aloitettiin ohjatulla, oikealla. Oli lapsia hyvä rypäs merkin oikealla puolella ja oli suuuuuri vaikeus saada Hui oikealle kapulalle. Lapset nyt ei todellakaan olleet linjalla! Pienen puhuttelun jälkeen taipui oikealle. Palkkaa myös merkistä. Sitten ruutu, tosi hyvin haki paikan keskelle, palkka seisomisesta. Tehtiin myös kaukoja, palkkaa ekasta noususta - sekä seisominen että istumaannousu. Lopuksi vielä kierron kautta kapulan luovutuksia laudan kanssa. Tämä toimii, mutta saa nähdä ehtiikö tokon SM:iin - saati PK SM:iin?? Voisi joskus ajatella että käyttäis talven hyödykseen ja takoisi nämä tälläiset asiat perille selkäytimeen silloin kun on aikaa.. Huomenna metsään - jee!