Eilen keskiviikkona saatiin Pian kanssa sovitettua aikataulut yhteen niin että saatiin pienet tokottelureenit aikaiseksi Aten karateharjoitusten aikana. Teivon parkkis olikin ihan siedettävässä kunnossa, ei juurikaan liukasteltu.

Hui teki ns.palkkaamattomuusreeniä nyt niin että tein muistaakseni kolme settiä niin että ensin yksi liike palkkaamatta ja palkka sitten heti seuraavasta. Reenien alkuun kuitenkin lyhyt virittelyleikki. Ekana palkkaamattomana liikkeenä nouto 1kg kapulalla. Ei kyllä mikään super, lisäksi luovutuksessa piti kapulaa jossain kitarisojen takana - mutta en puuttunut nyt tähän koska ideana jatkaa.. Perusasentoon siirtyminen ok - ja tämän jälkeen suullinen palkkaus. Sitten liikkeestä istuminen, minkä valmisteleva osuus _ihan ok_ - tosin kun tiedän mitä Huin seuraaminen parhaillaan on, en ihan täysin tyytyväinen voi olla. Seuraaminen oli kuitenkin sen verran hyvää että halusin mieluummin vahvistaa tästä kuin puuttua - tämän rajan vetäminen onkin sitten vaikeaa! ..milloin vahvistat epävarmaa koiraa ja milloin puutut..? Istuminen kuitenkin ok, mistä lelupalkka. Tämän setin jälkeen erinäinen määrä seuraamispätkiä, mistä lelupalkkaa. Toisessa setissä otettiin liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo palkkaamattomana liikkeenä - missä maahanmeno olisi voinut olla parempi - ei ollut ns. heittäytyminen, ts. vire jossain muualla kuin pitäisi? Luoksetulo, höm - en edes enää muista miten se meni.. Palkkaus taisi tulla sitten pelkästä seuraamisesta seuraavassa liikkeessä. Viimeisessä setissä ensin liikkeestä istuminen ja palkkaus sitten taas seuraamisesta. Loppuun leikittiin hyvä tovi kahdella lelulla.. Jossakin välissä otettiin myös kontaktireeniä niin että Hui oli "viereen" käskyllä perusasennossa - ja Pia häiriköi ympärillä. Helpostihan Hui halpaan meni ja silmämunuaiset vaan muljahteli - saatiin kuitenkin ihan hyvät onnistumiset. Tätäkin pitäisi muistaa tehdä säännöllisesti.

Plääh, on tämä vaikeaa. Mutta ei auta kuin jatkaa ja toivoa että löytäisin jostain sen napin millä saisin Huin paremmin vapautumaan ja YRITTÄMÄÄN. Tuo yrittämisen puute on asia mikä mua itseä tökkii tosi pahasti - en vaan voi ymmärtää miksi se ei yritä enemmän kun en ikinä sitä ole teilannut tai muutenkaan en koe olevani mikään natsi sen suhteen, joten miksi se on niin epävarma tiukassa tärkätyssä koulupuvussaan????????