Tänään se sitten vihdoin oli, suhteellisen kauan odotettu tokon SM kisa - joukkue sellainen. Huin kanssa  oltiin lupauduttu toiseen Tending kasvattien joukkueeseen, ja kisattiin siis ALO luokassa. Ja niin, joukkue sijoittui neljänneksi Nauru. Onnittelut toiselle joukkueelle, hienosti kolmas sija!

Arvostelu oli arvokisatasolla, ja pisteitä ainakaan ensimmäisessä kehässä ei kovin herkästi annettu. En nyt muista ihan kaikkia pisteitä ehkä oikein mutta edes sinnepäin Silmänisku.

Luoksepäästävyys - muistaakseni 10.

Paikallamakuu - 6. Hui oli _levoton_ alussa, haisteli ja vilkuili. Rauhottui loppua kohden, vaati kuitenkin kaksi "viereen" käskyä - tämä meidän ongelma Hervannankin kisasta - ts.liikkurin käskyttäessä siirtää kontaktin liikkuriin eikä kuule ja/tai vastaanota mun käskytystä.

Kokonaisvaikutus tästä kehästä 8.

Kytkettynä seuraaminen - 9.

Liikkeestä maahanmeno - 10.

Hyppy - muistaakseni 9.

Kokonaisvaikutus tästä kehästä muistaakseni 9.

Vapaana seuraaminen - 8,5.

Luoksetulo - 9.

Liikkeestä seisominen 9.

Kokonaisvaikutus?

Loppusaldona kuitenkin mukava ykköstulos 172.5. Ihan jees tuolla häiriömäärällä, itse koin että eniten häiriö aiheutti vaikeuksia paikallamakuussa sekä seuraamisissa - missä hieman piti vilkuilla ympäristöäkin.

Huomenna olisi tarkoitus mennä katselemaan SM finaaleja ihan turistina, ja iltasella suunnata sitten reenien pariin ennen lomareissuun lähtemistä.