Tiistaina lenkkeilin Oskun ja Vaun kanssa pitkästä aikaa kalliometsälenkin, ja olihan se mukavaa. Vau ei meinannut uskoa millään kun lähdettiin polkua pitkin metsään - kävi monta kertaa "tarkastamassa" hyppimällä mua vasten - että olenko nyt ihan tosissani :))

Illalla suuntasin Ylökkin tokoreeneihin Hämeenkyrön maneesille, mukaan pakkasin Huin. Matkattiin Hannan ja Veikan kanssa samalla kyydillä. Maneesi oli Huille ihan uusi tuttavuus, ja kiehtoihan se hevosenkakkakin. Kiellot meni kuitenkin perille ja suuremmilta herkkuannoksilta vältyttiin. Otin Huin kanssa hieman kapulan pitoa ja tuontia läheltä. Tulee liian hitaasti ja luovutusasento ei aina ole suora - lisäksi tuppaa pyöräyttämään kapulaa välillä. Tätä täytyy nyt alkaa ottamaan kuurina, jotta on sitten kapulan luovutus kunnossa kun aikanaan päästään pidemmältä matkalta noutoa ottamaan. Otin myös maahanmenoa, missä Hui edelleen tarjoaa lonkka-asentoa. Tuumittiin että syy saattaa olla lihasjumeissakin, Hui kun on ontunut niin pitkään. Onneksi on Piiralle aika varattuna ja eilen sain myös BOT:n Huille. Suoraan edestä ottaen maahanmenot oli hyvät ja suorat. Lisäksi reenattiin paljon paikallaoloa, mikä sujui Huilta mielestäni ihan hyvin ottaen huomioon että ärsyke- ja häiriömäärä oli aika iso pitkän tauon jälkeen :)

Tänään keskiviikkona kaikki koirat pääsi mukaan kauppareissulle. Huin kanssa kävelin huikean 10 minsan lenkin Ylöjärven cityssä ja Osku sekä Vau pääsivät lenkille kauppareissun kotimatkan verran. Onneksi asutaan täällä metsän puskissa, täällä ei liiemmin raketit räisky eikä pommit pauku.

Hyvää Uutta Vuotta kaikille :)