Iltapäivällä treffasin Sarin ja Udon Karhella. Harri lähti isompien poikien kanssa sirkukseen ja minä Eemelin ja Huin kanssa jälkitouhuihin. Sari tallasi ensin Huille jäljen, mitaltaan noin AVO luokkaa, kuudella kepillä - usealla suoralla kulmalla + yhdellä piikillä. Janalla oli mittaa hieman vajaa 40m. Jälki vanheni aika tarkalleen puoli toista tuntia, minkä aikana taitava Udo reenasi .

Hui oli aikast super! Jana oli aivan oppikirjasta, eteni koko janan suoraan reipasta ravia ja nappasi jäljen hienosti oikeaan suuntaan. Kolme ekaa keppiä oli tarkoituksenmukaisesti ensimmäisen 150 metrin matkalla - mitkä kaikki se ilmaisi hienosti! Eka keppi oli kaikenlisäksi vielä kanervikossa, mikä sille on ehkä eniten aiheuttanut haastetta. Kolmannen kepin jälkeen Sari oli omasta mielestäni tehnyt niin hassuun suuntaan terävän - että ajattelin jopa jäljellä Huin perässä kiitäessäni että nyt ollaan hirven jäljellä - vaan eipäs oltu! Hyvin suoritetun terävän jälkeen Hui ilmaisi hienosti neloskepin. Vitoskeppi jäi metsään jostakin syystä . Kutonen nousi taas hienosti, liekö tuo vitonen sitten työtapaturma? Olin kaikkisuudessaan tosi tyytyväinen Huiskuun, sillä oli asenne taas mitä mainioin ja motivaatio kohdallaan. En viitsinyt reenata vielä esineitä, huomenna palataan sitten taas normaaliin liikkumiseen Elinan torstaisen käsittelyn jäljiltä.

Iltasella kävin vielä reilun puolen tunnin juoksulenkillä Huin ja Vaun kanssa. Tai noooh, ihan koko lenkkiä en pystynyt juoksemaan mutta reippaasti mentiin..