Perjantaina osallistuttiin kisanomaiseen tottisreeniin Ikaalisissa, Vatulassa. Kenttä oli Huille uusi, itse olen siellä joskus käynyt. Hui teki reenin Eican parina ja mentiin ekana paikallamakuuseen. Hui pysyi siellä hyvin mutta olipa se kaula pitkällä Eican pariin - Eicca kun on grotsku uros ja Huita selkeästi kiinnosti tämä tapaus tavallista enemmän.. Samahan se oli esim Tampereen näyttelyssä, Huin piti kuikuilla siellä grotskuja todella pitkään - ihan kuin se etsisi Vauta, reppana.. Palkkasin paikallaolosta pallolla, ja sen jälkeen itse liikkeisiin. Hui tuntui vähän löysältä ja läähätti runsaasti, ilma oli aika kuuma. Seuraaminen kuitenkin ihan jees, piti paikkansa ja kontaktin, käännökset pyöri hyvin. Istuminen oikein, olisi voinut tehdä nopeammin. En lähtenyt sitä kuitenkaan hinkkaamaan. Maahanmenoon ensin normi käsky ja heti perään tiukempi käsky ja fyysinen uhka - tämä pelittää hyvin. Tästä reilu lelupalkkaus. Sitten vielä seisominen, se ok. En ottanut ollenkaan kahden kilon noutoa vaan siirryttiin suoraan telineille. Hui hyppäsi ilmavasti, pystyesteen paluussa oli kuulema sihdannut tosi paljon.. Voi apua, toivottavasti tämänpäiväinen fyssarikäynti paljastaa jonkun jumin mikä saadaan sitten auki käsittelyssä. Liikaa jännitysmomentteja! A este ok. Loppuun piti vielä ottaa eteenmeno, mutta en sitten ottanutkaan koska valmisteleva oli ihan karmeaa. Hui jäi heti alkuunsa hiippailemaan mun taakse ja päädyin sitten vaan seurauttelemaan sitä eri suuntiin ja eteen se ei päässyt ollenkaan. Palkkaus lelulle näistä valmistelevista.

Reenien loputtua otin Huin vielä hetkeksi kentälle, palkkasin kentälle menosta ja ns. ilmiottautumisesta. Vähän jäi kaaottinen fiilis näistä reeneistä, Hui ei tuntunut niin hyvälle miltä se kuuluu tuntua. No, siihen fiilikseen ei nyt voi jäädä roikkumaan!

Vkonloppu meni mökkeillessä Hikiällä ja koiratkin oli mukana. Huilla oli harmi vain aika tylsää, en juurikaan antanut sen riekkua tms. Eilen kun kotiuduttiin päätin illalla ottaa hieman reeniä pihassa. Pätkä seuraamista + jäävät, ne ok! Loppuun eteenmenoa missä Hui teki nyt niin että viiden askeleen seuraamisen jälkeen jäi paikalleen kyttämään ja odottamaan eteenmeno käskyä. Ensin komensin sitä sieltä tulemaan ja otin hieman karvoistakin kiinni - mikä johti siihen että seuraavalla kerralla se ei seurannut ollenkaan.. Tein sitten kahdella lelulla niin että hetsasin (suostuttelin, argh!) sitä seuraamaan kunnolla - siitä palkka - ja hetken leikin jälkeen lennosta eteenmenoon. Illalla tein vielä kaksi settiä niin että kytkin Huin ja jos se yhtään yritti jätättää niin pakotin sen nätisti remmin avustuksella pitämään seuraamispaikkansa. Tämä tuntui tehoavan tosi hyvin ja saatiin onnistuneet toistot. Tänään maanantaina otettiin aamupihassa pieni reeni - missä jäävät + kiertojen yhteyteen luoksetulon loppuosia. Huilla oli virtaa kuin pienessä kylässä! Reenin loppuun myös eteenmeno, missä Hui kytkettynä - ei yritystäkään jätättämisestä. Jee! Mietin että otan tämän reenin vielä ke (tämä päivä ja huomenna lepäillään kun tänään iltasella on fyssa) ja sitten perjantain harjoituksissa eteenmenon kytkettynä - ts. Huilla lyhyt remmi minkä kanssa päästän sen sitten perusasennon kautta eteenmenoon.. Mä meinasin eilen ihan hysterisoitua kun Hui rupesi kikkailemaan tuossa eteenmenossa, liian hermoille käyvää tämä koko SM kisailu!

Lisäksi musta tuntuu että kaikki muut reenaa maastoja ja minä en.. Saa sitten nähdä että oliko järkevää tehdä viimeinen jälki & esineruutu 1.5 vkoa ennen mahdollista SM jälkeä & esineruutua.. Tosiasia on se että Hui osaa jäljestää ja motivaatiota sillä on, joten ei se viime hetken reeniä nyt tarvitse. Itse en vaan tahdo pysyä ruodussa aivoitusteni kanssa.