Eilen reenattiin Ylökkin vuorolla Meirän Hallilla. Olipas siellä jotenkin levoton tunnelma, mutta ihan hyvät reenit saatiin aikaiseksi. Ennen paikallaoloja otin vähän seuraamista, Hui painaa ja välillä valui eteenkin - tästä huomauttelin. Seurautin myös lähelle seinää, esteen eteen yms. - nämä menivät tosi kivasti.

Paikallaolot Huilta hyvin, jos nyt ei huomioida sen istumisessa olevaa asentoa = korppikotka-asento. Hieman Hui tuntuu ahdistuneelta paikallaoloissa, mutta hyvin se siellä pysyy niin en taida puuttua asiaan. Otettiin myös ruutua, ensin niin että pallolle, sitten tyhjään ruutuun. Tyhjään ruutuun menovauhti ja meno hieman epävarma - hakeutui kuitenkin hyvin oikeaan paikkaan - tosin ehkä vähän liian oikeaan reunaan. Otettiin vielä meno pallolle ja yksi paikanhaku läheltä. Tämä liike alkaa selkeästi mennä eteenpäin.

Sitten tunnari, voi apua.. Olin lähellä jotain märisemässä muka, mutta mun huomautukset ei toimi oikein siinä suhteessa - että jos Hui maistaa kapulaa ja huomautan sitä siitä niin se tulkitsee sen niin että sen pitää tuoda se maisteltu kapula.. Eka yritys meni maisteluksi - ja pureksimiseksi - toisella toi oman ekalla mutta edelleen huonohko suoritus. Tähän nyt testaan sitä kanaverkkojutskaa, toivottavasti se auttaa kapuloiden nosteluun.

Luoksetulo koetettiin kokeenomaisesti. Voi hyvää päivää, voisin opetella muuttamaan suunnitelmia lennosta - ainakin reeneissä - sillä hui tuli alkumatkan tosi hiippailemalla ja silti minä pöljä pysäytin sen ja jatkoin liikkeen loppuun. Otettiin sitten vielä pari suoraa luoksetuloa, missä on nyt pidettävä palkka piilossa ja kaivettava se vasta kun palkkaan. Hui niin selkeästi tietää että milloin aion sen palkata jos vähänkään kaivelen taskujani..

Metallinouto otettiin liikkurilla - se hyvin muuten mutta vähän piti mennä rumasti kapulalle. Mistä tämmönen nyt tuli?

Jumpattiin myös vähän kaukoja ja otettiin lisää seuraamista niin että vähän kaikki puuhasteli omiaan. Hyvin Hui keskittyi, ainoastaan Tuplan "perässähiihto"  sai sen vähän suivaantumaan (piti vilkaista), mutta muuten pelitti ihan hyvin. Hyvät reenit runsaasta osallistujamäärästä huolimatta!