Tänään reenattiin kera Pian ja pikkuisten Pinsiön metsissä. Kun oli saatu jäljet vanhenemaan tehtiin esineruutu. Täysimittainen ruutu, Huilla esineitä viisi - joista muutama suht isokokoinen - lippis ja vähän crocsin tyylinen miesten (?) kenkä. Hui oli aikast pätevä! Kolme esinettä nousivat hienosti ja tosi nopealla tahdilla. Neljäs esine oli suht isokokoinen kanavinkulelu - ja sen kanssa Huilla tulikin tenkkapoo. Huikun on sitä mieltä että vinkuvia esineitä - esim uutta Silverin palloa - ei oikein voisi ottaa suuhun. Hmph! Hetki siinä sitten tahittiin ja lopulta sain sen luovuttamaan vinkuvan kanan niinkuin pitää. Vielä nostatin viidennen esineen, mikä sekin nousi suht mukavasti. Hyvä Huisku!

Sitten jälkihommiin. Jäljellä oli mittaa noin 1km ja se vanheni reilun pari tuntia. Jana oli Huilta hyvä - ja jana oli todella syvä. Hui nosti jäljen hienosti oikeaan (tietty!) suuntaan. Jälki meni ensin vanhan hiekkakuopan pohjalla ja siitä pienen ryteikön kautta tien laitaan missä se seikkaili hetken (tässä meinasi tulla hieman hamaa - tai Hui hetken paikallisti jälkeä, mutta löysi sen kuitenkin hienosti itse) kunnes kulma vasemmalle ja jyrkkä mäen penger ylös. Tässä tuli myös pieni pyörähdys ja käytiin ottamassa toisen kerran vauhtiakin siihen nousupaikkaan - mihin sitten itseasiassa jäi meidän eka keppikin. Matka jatkui mukavasti ja kepit nousi iloisesti. Aika puhki Hui tuntui tosin olevan, sillä heti tokalle kepille se kävi maahan - sen sijaan että olisi jäänyt tuijottamaan sitä pylly pystyssä. Kaikki muut kepit nousivat hienosti, neloskeppi jostain syystä jäi minkä sitten poimin itse mukaan matkaan. Vika keppi oli hervoton halko NOM tyyliin, se nousi hienosti myös ja Hui oli silmin nähden ilahtunut kun keppi oli niin SUUURI.

Kiitos taas Pialle mukavasta reenisessiosta!

Mietiskelin että kohti NOM:ja mennään 1 jälki per vko tahdilla. Mitään ihmeellistä ei tässä ole reenattavana ja pitää kantaa huoli Huiskun motivaatiosta ja olla höyläämättä sitä liikaa. Esineruutua ja tottista voikin sitten reenata vähän eri asenteella - tosin esineruutukin pelittää nyt ihan mukavasti, joten parempi olla tekemättä senkään kanssa mitään ihme säätöjä..?