Olotila lentsunen, sähköyhtiön megatasauslasku, verottajan lisäselvityspyyntö ja vielä maanantai - niin ei olotila muutenkin olosuhteet huomioon ottaen ole ollut kovin häävi :/ Ylinopeussakot tosin olisi vielä kruunanneet mun fiilikset!

Kaikesta huolimatta otin hieman tottista Huilla ja Vaulla. Osku on ollut myyräjahdissa koko päivän ja illan. Huin kanssa otin imutusta namilla ja keskityttiin siihen peräpään käyttämiseen. Tehtiin siis tiukkaa käännöstä vasempaan ja pyörittiin ympyrää pyöreällä matolla. Tämän lisäksi muutama kapulan pito, mikä nyt saa jäädä sitten tauolle. Vauhtinoutoreenit jatkukoon :) Sitten seuraamista lelulla, ihan pieniä pätkiä ja palkkaa paljon pelkästä kontaktista. Lopuksi vielä istumista sekä luoksetulon loppuasentoa.

Vaulla kikkailtiin hieman kaukokäskyjä sekä kapulanpitoa - tai noutoa lyhyeltä matkalta.

Iltasella otin vielä esineleikkiä sisällä Huin kanssa. Ideana siis palkkaus aina siitä kun Hui tarjoaa esinettä mun käteen. Palkkaus esineellä leikkimistä. Otettiin Hannan barbin torsolla, Tainan kumisaappaan kärjellä ja lopuksi muovisella avaimenperällä - nämä siis selvästi "esinelajeja" mitkä eivät niin suosiossa kuin nahkahanska, lippikset tms.