Pian kanssa reenailtiin taas tänään, tällä kertaa Nokialla.

Huisku teki kaksi settiä. Ensin ruutua, missä pallo valmiina. Tähän kuunteluharjoitusta niin että Pia sanoikin liikkurin ominaisuudessa käskyn sijaan ruutu. Ensin Hui oli vähän hämmentynyt, sitten se nosti pyllynsä. Uusinalla ok. Näitä kuuntelujuttuja pitäisi tehdä paljon! Ruutua muutamia toistoja, myös loppuosa. Hui tuli vähän ohi seuraamaan, olisi pitänyt antaa vähän apuja kun tuli hieman vaikeasta kulmasta.

Sitten luoksetuloa. Ööh, olikohan ensin suora. Toppaamisesta palkka Pialta, hyvin. Sitten yksi suora seisomisesta, sekin hyvin. Maahanmenon kanssa vähän tahittiin, eka maahanmeno hidas - takapalkkaus siitä kuitenkin. Pitäisi osata olla mustavalkoisempi palkkauksen suhteen.. Toistolla yritti vielä lusmuilla - tosin tuli lujaa, mutta ei tehnyt oikealla asenteella maahanmenoa. Kolmannella kerralla ok, palkkaus takaa Pialta. Testataan josko tämä takapalkkaus toimisi Huiskullakin tässä.

Ekan setin loppuun vielä jäävistä istuminen sekä juoksusta maahanmeno. Istuminen ok. Maahanmenossa juoksuseuraamisen suhteen pitää tehdä töitä, haluan että se pää pysyy ylhäällä eikä seilaa. Ei tehnyt hyvää maahanmenoa, joten otin uudelleen missä myös pakote mukaan. Tämän jälkeen vielä juoksuseuraamista, missä nyt hyvä kontakti.

Toka setti aloitettiin noudolla. Otin kierron yhteyteen noudon luovutuksia. Olin tarkoituksellisesti hieman vinossa - ja Hui toi kapulan ihan vinoon. Vähän yritin sitä "avittaa" jalalla tönäämällä mistä herra veti ihan herneet nenäänsä. Seuraavien kiertojen yhteydessä ei tuonut kuin vasta toisella käskyllä kapulan luovutukseen ja vielä lisäksi hitsasi siihen kiinni. Voi jee, herra herkkähipiä! No, saatiin tässä kuitenkin ihan onnistumisiakin, otin pikkukapulalla vauhtinoutoja ja muutamia luovutukseen tulojan ihan läheltä, joihin palkka jalkojen välistä.

Hinkattiin híeman kaukojakin jossain välissä ja loppuun vielä tunnari. Tunnarissa paljon kapuloita. Hui oli aika kierroksilla ja häiriötäkin riitti vieressä seilaavista nuorista koulaisista. Oli kovin levoton, nosteli vääriä ja touhotti - lopulta kuitenkin toi omansa luovutukseen - tosin pureskellen. Palkka tästä kuitenkin..

Kivat reenit taas, vitsit kun olisi niiiiiin paljon asioita mitä pitäisi reenata!

Iltasella pihassa vielä 2kg kapulalla puiden kiertoja ja luovutukseen tuloja + niistä suberpalkat isolla pallolla. Hui teki hyviä luovutuksia, irti minusta ja puri lujaa - mutta irrotti.. Hittolainen - toivottavasti nämä ei ole ongelmia mitä kohdataan kisoissa - ts. sekä esineiden että kapuloiden luovutukset on nyt hieman heikoissa kantimissa.. Onhan se tietysti ihan hyvä että on mitä jännittää! ..tänään itseasiassa saatiin kisapaikka Harjavaltaan 14.5. - jossa muuten kisaillaan velipoika Hiskin kanssa samoissa karkeloissa.

Ompa kiva olla lomalla, huomenna olisi tiedossa ap esine ja janareeniä, iltasella tokon valmennusryhmän reenit. Perjantaina olisi puolestaan tarkoitus reenata Kangasalan suunnalla koko setti - tottis, jälki ja esineet. Kyllä loma on kiva!