Eilen reenattiin tokoa hämärtyvässä illassa (siis puoli viideltä on jo ihan hämärää, apua!) Pian kanssa. Hui teki kaksi settiä. Peesattiin sopivasti Pian ja Tuplan reenisuunnitelmaa, ei me nyt niin taitavia tosiaankaan vielä olla että samoja reenejä tehtäisiin - mutta noin niinkuin aihealueittain on helppo peesailla kun itse on jättänyt reenit suunnittelematta . Aloitettiin seuraamisella, Pia käskytti. Hui punki tosi eteen, painoi ja sitä myöden aurasi. Voi argh! Siitä sai palautetta ja petrasikin. Seuraaminen oli välilä ihan jeeskin, mutta perusasentoihin istumiset on koomaiset. Niistä nyt pitää palkata kuurina.

Seuraamisen jälkeen idaria. Järjestys maa-sei-is. Muuten suhteellisen kivasti, mutta Hui ei osannut seistä vaan meni sitkeästi istumaan. Pitäisi malttaa kuunnella eikä arpoa niitä asentoja! Ehkä seitsämännellä toistolla muutamien apujen kautta suoritettujen toistojen jälkeen asento oikea.. Idarin jälkeen ruutua. Eka ruudulle lähetys sellaista venkoilua. Merkkinä pieni punainen lieriö, mikä ei ehkä helpoiten hämärästä maasta erottautunut. Kun sain kuitattua Huille oikean merkin paikan niin johan löytyi merkki vauhdilla. Eka ruutuun lähetys myös ihan hanurista. Hui ei yhtään keskittynyt saati katsonut minne näytän. Laitoin uudestaan merkille ja lähetin ihan läheltä sen ruutuun. Nyt löytyi, vaikkakin meno taas käsijarru päällä. Vielä kerran uusinta, nyt sekä merkki että ruutu ok. Harmi että kisoissa ei saa kaikkia liikkeitä tahkota sitä kolmea kertaa..

Ruudun jälkeen tunnari. Kisanomaisesti. Haistelu oli muistaakseni ok, hieman palautuksessa pureskeli. Ei varmaan saisi todeta ääneen, mutta nyt alkas tuntua siltä että Huisku oikeasti on tajunnut mitä tässä tunnarissa pitää tehdä!

Toka setti aloitettiin ohjatulla. Pia liikkuroi. Merkille lähetys koomainen, mutta meni kuitenkin. Tästä palkka ja uusinta. Suullinen palkka hyvästä merkistä ja lähetys oikealle. Lähti kesken käskytyksen jo kiitämään kohti keskimmäistä. Pysäytin ja laitoin uudelleen merkille. Käskytin sitten lähempää ja nyt oikein hyvin oikean haku. Taidettiin ottaa vielä kolmas toisto, mikä hyvin!

Ohjatun jälkeen yksi suora luoksetulo. Vähän piti Piaa matkalla vilkaista, mutta vauhti oli kyllä suht kiva! Loppuun vielä kaukoja. Olikos näissä jotain ihmeellistä? Lopussa vähän koomaantui, taisin itse antaa vähän löysemmin käskyt?

Kivat hämyreenit, kiitos Pialle!