Aamusella taas pienet reenit Huin kanssa pihassa. Kosketusalustaa mikä kuumentaa Huin tunteita kyllä PALJON. Tarjoaa kyllä hammasta erittäin mielellään jos vähänkään kädelläni sohin (ja minähän sohin!). Pidin pariin otteeseenkin poskivillapuhuttelut että miten sitä emännän kättä oikein kohdellaan.. Itse kosketusalusta ei oikein tunnu etenevän.

Otettiin vähän myös paikallaolon jättöjä ja maasta ylösnousuja, niissä kun on ollut jumitusta. Loppuun eteenmeno pallolle mikä piilossa, siinä Hui edisti ihan simona ekalla kerralla ja huomautin aika rumasti, toisella kertaa sitten pitikin paikkansa (ja kontaktin!), asento tosin sellainen virtaviivainen maataviistävä

Iltasella treffattiin Pian kanssa Porintien tolpalla (?) jälkireenien merkeissä. Eemeli ja Ella mukana menossa, joten KIITOS taas Pia lastenhoitoavusta (Eemeli oli aika hiljaista poikaa kotimatkankin ). Pia oli tallannut Huille haastavan jäljen missä teräviä kulmia, tien ylityksiä, maaston vaihdoksia ja lähes nyt kaikkea mahdollista mitä VOI jäljellä eteen voi tulla. Hui oli huippu! Janalla reagoi jälkeen hienosti, tarkasti takajälkeä ehkä 5 - 10m, jonka jälkeen itse kääntyi (olisiko kolmas kerta peräkkäin!). Hui nosti hienosti kaikki neljä keppiä ja yhtä suoraa lukuunottamatta jäljestys oli tosi hienoa. Tuolla yhdellä pätkällä se tarkasteli ja tarkasteli, lie sitten mistä johtunut. Olimpa suu korvissa jälleen tämän jäljen jälkeen, tällä fiiliksellä on hyvä lähteä kisoihin!