Aamulla sisätottista Huin kanssa. Kapulannostoja mitkä hyviä, häntä hakkasi taas mattoa Silmänisku. Otettiin perusasentojumppaa sekä muutaman askeleen seuraamisia lelulla palkaten, pään asento mainio. Otettiin myös muutamia pätkiä niin että palkka tippui kainalosta, hyvin pelitti myös tämä. Loppuun vielä maahanmenoja namilla palkaten, hyvin tippui. Yritin opettaa Huille jälleen kerraan peruuttamista mutta ei se vaan mene jakeluun. Päädyttiin sitten opiskelemaan kieri temppua Hymy. Vau ja Osku temppuilivat myös tutut repertuaarinsa läpi. Vau on oppinut peruuttamaan, joten 1-0 Vaulle!

Iltapäivällä pakkasin autoon Oskun, Huin ja Empun. Ajettiin ensin kirjaston viereen parkkikselle missä otin Empun nukkuessa pienet tottikset Huilla. Meinasi tosin mennä pasmat ihan sekaisin nimittäin juuri kun päästiin aloittelemaan säntäsi joku vihainen eläkeläispappa kävelytielle ja rupesi kimottamaan että "koira kiinni!!" "koira kiinni!!". Ensin mua vähän naurutti kun se oli niin tosissaan mutta sitten alkoi harmittamaan ja pyysin ihan ystävällisesti huolehtimaan ihan vaan omista asioistaan! Hohhoi, kaikenlaisiin ihmisiin sitä sitten joutuukin törmäämään.. No, itse reeniin.

Aloitettiin taas hetsauksilla ja seuraamispätkillä. Otettiin vauhtilähtöjä ja taas "teemana" tehdä kaikkea vaihtelevaa. Hui toimi hyvin ja pää pysyi hyvin ylhäällä. Hienoa Hymy. Peräpäätä en tietysti nähnyt, mutta ei se kyllä edistänyt eikä painanut joten en usko että takapääkään aurasi. Seuraamisen jälkeen muutama luoksetulon jättö ja vapautus kesken matkan palkalle, hyvin.

Loppuun tehtiin vielä seisomisia, ei voi kovin montaa ottaa koska alkaa niin paljon ennakoimaan.

Reenien päälle tehtiin lenkki kylillä ja nieltiin ehkä 5kg katupölyä. Pitäisi kai päättää kumpi on parempi, liukastella vai niellä pölyä - omat kujatkun täällä metsässä on lievästi sanottuna liukkaahkot.