Maanantai meni työkuvioiden parissa täysin, mutta tiistaina päästiin hieman reenailemaan. Otin pihassa hieman tottista, seuraamista ja jääviä + 2kg noutoa, mistä nyt vauhtipalkkaa. Kävin tallaamassa myös jäljen kotimetsään, pituutta noin 800 metriä - 3 keppiä. Janalta jälki oikealle, hyppäsin janalle ja sitten askelsin lyhkäsin askelin. Jälki vanheni aika tarkalleen kaksi tuntia.

Hui lähti hieman vinoon janalle, pyysin takaisin. Uudella lähetyksellä lähti hyvin suoraan, reagoi jälkeen hyvin ja lähti oikealle.. kääntyäkseen kohta takajäljelle, mistä jouduin sen sitten pyytämään takaisin. Eka keppi jäi sellaisen polven korkuseen varvikkoon, kaksi vikaa keppiä nousi hyvin. Huiskun jäljestys oli tosi vauhdikasta ja motivoitunutta - mutta ehkä aavistuksen huolimatonta? No, nyt aletaan reenaamaan se 1-2 kertaa vkossa, niin eiköhän tarkkuuskin takaisin saada.

Eilen torstaina reenattiin Pian kanssa esineitä Mutalassa. Vahvistettiin suoraan menoa apuohjaajalla, Hui toimi ihan kivasti - otettiin neljä esineen nostoa näin. Tätä nyt tehdään tovi, ennen kisaa tosin pitää muistaa tehdä ilman apuohjaajaa.

Mutalan kentällä vähän myös pk tottista. Seuraaminen tuntui ihan kivalta, jäävät.. nooh, niitä pitää vaan hinkata ja pysyä positiivisena. Yksi 2kg nouto vauhtipalkalla ja luovutus erikseen. Illalla otin kotosalla vielä jääviä, alan nyt käyttää selkeitä virittelysanoja myös istumiseen ja maahanmenoon, tähän astihan olen antanut virittelysanan vain seisomiseen.

Illalla vielä mietin lähteväni tekemään jäljen lähimetsään, mutta sitten en jaksanut. Ahdistaa nyt vähän kaikki, mutta eiköhän tuo tarkkuusasia Huiskulla kuntoon saada kun saadaan tämä säännöllinen reenirytmi päälle.