Eilen keskivkona treffattiin Pian kanssa Pinsiössä metsäreenien merkeissä. Molemmille pojille tehtiin noin kilsan mittaiset jäljet kolmella kepillä, jotka vanhenivat sen kahden tunnin verran. Tupla sai "yllätyshaasteet" marjastajista, Huin jälki oli ihan perussettiä. Jälkien vanhetessa tehtiin esineruutu kaistaleella missä kolme esinettä peräkkäin. Jo tuodessani Huita ruutuun (se näki kun tallattiin aluetta ja jätettiin esineet) huomasin että kiepat on hieman kaakossa. Ja niinhän siinä kävi että ensimmäiset kaksi minuttia juostiin ympäri ruutua. Ekan esineen (muistaakseni keskiesineen) nostettuaan se nosti heti nopeasti kaksi muutakin esinettä. Se nenä pitäisi vaan olla auki HETI eikä puolivälistä. Tähän ajatuksena nyt ottaa esineen nostot jostain puskasta ennen esineruutuun menoa. Yksi esineruutu otetaan vielä ennen kisoja. Sekin lienee kaistalereeni.

Huin jäljellä oli kolme jananpaikkaa mahdollisen takajäljen sattuessa, mutta eipä niitä tarvittu koska jana oli aikalailla täydellinen suoritus. Hieman meni vinoon lopussa (jälki lähti noin 40 metristä), mutta olisi mitä todennäköisemmin pysynyt vielä jana-alueen sisäpuolella. Hui tarkasti takajälkeä ja hienosti nappasi jäljen oikeaan suuntaan. Jäljestysvauhti oli aika kiivas, eipä sitten tuntunut missään leireilyt - ehkä päinvastoin jopa..? Jäljellä sattui nyt sama mitä oli myös leirillä - eli Hui merkkasi selkeästi ekan kepin mutta ei ilmaissut sitä. Tarkastin sen merkkauksen ja siinähän se keppi oli - pyysin Huin nätisti takaisin ja sitä sille sitten hämmästelin. Kovin ilahtuneena se kepin kanssa leikki - saa nähdä auttoiko tämä huomautus ja jos niin kuinka pitkälle. Loppu jälki oli tosi hyvä, kaksi keppiä nousi hienosti. Ajatus nyt on että ajetaan vielä yksi piiiitkä jälki 3 - 4 kepillä. Niillä sitten mennään jos mennään sunnuntaina SM:ssä maastoon.

Tänään torstaina porhalsin Huin kanssa Riihimäelle Laioksen käsittelyyn. Jos on ollut emäntä jumissa sitten kesäloman jäljiltä niin on sitten koirakin. Lantio oli vinossa ja sitä myöden rintaranka ja pallean alue jumissa. Hyvin Hui vastasi Laioksen käsittelyyn ja asento korjautui heti käsittelyn jälkeen. Nyt lepoa maanantaille ja sitten vielä pientä reeniä ma, ti ja ke. Torstai pakataan ja perjantaina sitten alkaa ilmoittautumisella ja kenttäreeneillä - superjännää!!