Aten karatereenien aikana lenkitin koirat, ja omaksi yllätyksekseni kerittiin hienosti kiertää Veittijärvi - tuli siis ihan mukava reipas lenkki koko porukalla. Vau on kyllä sangen rasittava lenkkikaveri, sen pää repeää kun joku koira tulee vastaan ja mun tekisi mieli tintata se maan rakoon. Remmirähjä mikä remmirähjä .

Iltasella otin pihassa Huilla vielä pienet reenit. Aloitettiin tolpan kierrolla, jonka jälkeen yksi vauhtinouto 1kg kapulalla. Hyvä vauhti, palkkasin heti nostosta - nyt Hui irrotti hyvin kapulasta ja juoksi lelulle. Toinen vielä niin että käskytin hakemaan pudotetun kapulan - siitä nopea palkkaus heti luovutusasennosta. Tämä myös hienosti!

Tämän jälkeen tehtiin seuraamista. Olin päättänyt että jos vilkuilee tms. annan palautetta tiukkaan sävyyn (suullisesti). Tämä toimikin yllättävän hyvin - tein sen kerran kun Hui vilkaisi noutokapulaa ja tämän jälkeen oli hyvä kontakti, mistä heti palkkasin. Noh, tätä pitää testata että miten toimii vierailla kentillä - ja onko riittävä keino herättämään herra koomasta. Seuraamisen lisäksi tehtiin muutamia juoksusta maahanmenoja. Päädyin sitten loppuleikkien yhteydessä miettimään että pitäisikö vaihtaa liikkeestä maahanmeno liikettä niin että Huin on laitettava pää maahan - meillä kun on jo olemassa temppu "pää tyynyyn". Jäävät ei Huilla muutenkaan ole mitkään supernopeat, ja ehkä tämä että pään pitää olla maassa saisi sen suorittamaan liikkeen nopeammin.. Temputeltiin sitä sitten joku tovi, ja pelittihän se ihan hyvin. Pitää miettiä.

Osku kävi tänään aamupäivällä kodinhoitohuoneessa Huin päälle, enkä ymmärrä miksi. Olin juuri menossa kodinhoitohuoneeseen ja Hui lähti väistämään minua portilta. En tiedä mitä siinä tapahtui, tajusin vain että Osku on rökittämässä Huita ja säntäsin tietysti siihen väliin. Papparaisella on hieman pinna kireänä, tietysti mietityttää että onko sillä jotain kipuja. Osku köhähtelee silloin tällöin, tänäänkin lenkin jälkeen - mutta ei yski kuitenkaan mitenkään systemaattisesti. Pitää nyt seurailla sitäkin tilannetta siis..