Sunnuntaina käytiin Vaun kanssa kahden startin verran kisaamassa Takuttien kisoissa. Ekalla radalla käänsin Vauta liian tiukasti ja se meni ja kaatoi koko pirun esteen.. Positiivista oli että onnistuin jatkamaan ohjaustani ja tein jopa _jaakotuksen_ ! Tosin mainittakoon että en olisi sitä siihen tajunnut tehdä jollei Carita olisi sitä rataantutustumisen jälkeen vinkannut! Loppuarata meni ihan ok A:lle asti missä Vau kyllä otti alastulon mutta hyppäsi pois ennen lupaa - koska vitonen alla palautin takaisin ja näin ekasta radasta hylly.

Toisella radalla vedätin aika hurjasti A:lle missä Vau jälleen pomppasi A:n alastulolta ja tällä kertaa jäi myös kontakti ottamatta.. Varjele! Tästä jatkettiin tykityssuoraa muurin kautta kepeille mitkä olivat täysin 90 asteen kulmassa. Kohdassa takanaleikkaus oli hankala, joten yritin riskillä avokulmaan mistä saldona kaksi sössimistä toiseen väliin.. Tästä radasta siis suolainen 15vp. Ei ihan meidän päivä siis.

Hui pääsi hillumaan kentälle aika ajoin mutta ei sen kummempia siellä tehty, vähän perusasentojumppaa.

Kisojen jälkeen ajelin vielä Pirkkahallin kautta missä treffattiin nopsien treenien merkeissä Hiski ja Kaarina. Otettiin ilmoittautumiset, jonka jälkeen Hui paikallaoloon. Tämä hyvin, tosin vaati kaksi käskyä ylösnousuun. Aloittelin virittelyillä ja perusasennosta palkkauksella - odotutin sitä myös suhteellisen pitkään Kaarinan laittaessa Hiskiä paikallaoloon ja palkkasin hyvästä kontaktista. Seuraaminen oli hyvää, hieman Hui painoi alkusuoralla. Tehtiin istumisia, missä eka tosi hyvä. Olisi pitänyt jättää siihen sillä Hui alkoi sitten arpomaan, tarjosi mm. seisomista. Tehtiin avuilla ja näin ok. En tiedä, tuntuu että jos otan toistoja niin Hui alkaa epäröidä?

Istumisen jälkeen yksi luoksetulo pitkältä matkalta, palkkaus vähäeleisesti jalkojen välistä - tuli lujaa! Sitten vielä maahanmenoja, ensin leikkien lelulla ja sitten namillakin. Tuntuu että Hui on aivan tahmea. No, näillä nyt mennään - meni se sitten syteen tai saveen. Jatketaan reenaamista, ei se siitä kai muulla tokene Cool. Kiitos Kaarina ja Hiski seurasta!