Keskiviikkona viiden jäljistä lähdin Huin ja Vaun kanssa kohti Pirkkahallin kenttää missä oli Tamskin agilitykisat. Hui oli tietysti vain turistina paikalla ja reipas olikin. Annen Viljo ihastui Huihin täysin, ja oli myös mukava nähdä kuinka paljon Hui oikeasti on kasvanut - ei se enää niin kovinkovin kaukana Viljon korkeudesta ollut - suhteessa siis siihen että herralla on ikää kohta se neljä kuukautta. Otin muutamia perusasentoreenejä ja yhden askeleen seuraamisia, niissä ei mitään moitittavaa. Vähän Huin keskittyminen oli välillä hukassa, häiriö oli tietenkin aika mittava :)

Carita ja Vau kisasivat kahden startin verran. Eka rata oli Mia Laamasen ja se oli kyllä aika kinkkinen. Teräshermo Carita selvitti sen aivan loistavasti ja Vau oli mielestäni tosi nöyrällä asenteella liikkeellä - kuunteli siis :) Tältä radalta tuli kuitenkin kymppi Vaun ajautuessa toiseen väliin kepeillä ja sitten tuli vielä kontaktivirhe keinun ylösmenolta - mutta summa summarum kuitenkin aivan älyttömän upea rata!

Toista rataa minä en sitten jäänyt enää todistamaan sillä aikataulut oli tosi venähtäneet ja oli todella kylmä. Viestiä kuitenkin tuotiin että toisella radalla Carita ja Vau olivat tehneet toteen sen mikä on ollut jo odotettavissa muutamien kisasuoritusten ja reenisuoritusten osalta - eli tulos nolla ja sijoitus 3.! Kärkikolmikko oli kuulema olleet kaikki saman sekunnin sisään - joten lujaa on menty :) TodellatodellaTODELLA hienoa siis - ja voi kamala kun olen ylpeä Caritasta ja Vausta! ..ja ihan älyharmistunut kun en pääse Varkauteen mukaan jännittämään.. Siellä voisi olla mulle kyllä nyt ihan liian jännää :O