Perjantaina otettiin vähän ohjatun noudon merkkireeniä pihassa. On se koomailua, mutta hienosti Hui sitten kuitenkin suoriutui merkille menoista ja lopuksi sai jopa hakea oikean. Palkka tässä vauhdista, otin erikseen luovutuksia vinosta.

Tämän lisäksi jumpattiin hieman jääviä + tehtiin tunnari - hienosti!

Lauantaina lenkkeiltiin + iltapäivällä kun haravoitiin päätin extempore ottaa hieman metristä. Ensin 95cm korkeudella - hienosti yli. Sitten metristä missä kolautteli mennen tullen.. Hui oli ihan hurjassa mielentilassa, se nostaa kierroksia haravoinnista ja kun vielä kaikenlisäksi hypytin sitä keppiä heittämällä niin avot.. Nooh, otettiin korjaussarja, ja tässä versiossa hypyillä oli ilmaa varmaan 20cm. Tämän jälkeen herra tosin päätyi itse vielä hyppäämään esteen siitä komeasti vauhtia ponnaten - jonka jälkeen joutui vielä kertaalleen hyppäämään hypyn kahteen suuntaan - puhtaasti suorittaen. Huisku on kyllä ihan hoopo välillä - mm. tämä haravointi saa sen jotenkin ihme sfääreihin ja häntä tötteröllä vetää pitkin pihanurmea keppinsä, pallonsa, kuorikkeenpalansa (aina _jotain_ suussa) kanssa..

Eilen sunnuntaina päästiin jälkimetsään pitkästä (1.5vkon tauon jälkeen) aikaa. Olipas kivaa! Pia teki Huille suht simppelin jäljen (nooh, olihan siellä harhoja ja suht vaikeita lenkkipolun ylityksiä missä lenkkeilijät suihkivat menemään ihan kesken meidän jäljestelynkin), missä kahdeksan keppiä. Eka oli ns. normikokoinen - muut sitten enemmän ja vähemmän pieniä. Muutamat kepeistä oli ohkasempia kuin lyijykynät ja osa lyhkäsempiä kuin mun pikkurilli. Jäljen vanhetessa tehtiin "pienen" reeni.

Pienen esineen reenissä Tumppu oli käynyt jo ruudussa taituroimassa ja sitten oli Huiskun vuoro. Huiskulla esineenä huulirasvan tms.läpinäkyvä pieni korkki. Älyttömän hyvin Huisku on tämän hoksannut ja hienosti se haisteli ja bongasi pienen esineen lehtien seasta. Itse luovutusta meidän pitää vielä miettiä - mikä olisi se helpoin ja järkevin tapa.

Itse jälkikin oli ihan hyvä suoritus. Janalla Hui eteni hyvin, ehkä aavistuksen liikaa vasemmalle - nappasi jäljen - tarkasteli sitä hieman oikealle ja kääntyi itse oikeaan suuntaan - eli vasemmalle. Jäljestys oli tyypillistä Huiskua ja kaksi ekaa keppiä nousi hienosti. Kolmos keppi jäi jonka jälkeen ylitettiin kävelytie, missä meidän takaa käveli kaksi sauvakävelijää. Hui häiriintyi näistä - piti hieman pörhistellä ja tutkailla - mikä selkeästi vaikutti keskittymiseen itse jäljestämiseen. Tälle kohdalle jäi myöskin keppi. Samaisen kävelytien ylityksessä toiseen suuntaan onnistui juuri tien kohdalla nyppäämään Huita jälkiliinasta (siis vahingossa) ja herralla meinasi mennä pasmat sekaisin, jatkoi kuitenkin itsenäisesti matkaa kun hetki odoteltiin. Pian tienylityksen jälkeen nousi vitos keppi. Pienen pieni sekin. Jälki jatkui rinteessä minne jäi keppi.. Tämän jälkeen keppi nmr 7. nousi hyvin (polulta) ja vikalle kepille taas hieman seikkailtiin kun lopussa Hui ajoi hassusti kulman yli. Loppuun kuitenkin selvittiin ja hienosti nousi vika keppi. Nämä pienet kepit + helppo jälki teemailut pidetään nyt jatkossakin Huin jäljellä reeneissä mukana - yritän saada sen ymmärtämään että keppien kanssa pitää olla koko ajan varpaillaan ja supertarkkana!

Kiitos Pialle mukavasta aamupäivästä!!