Hihhii, meidän piti vain käydä hieman kokeilemassa tokokokeessa että missä mallissa me ollaan - ja Hui tempaisi ihan mukavan ykkösen suht tiukalta tuomarilta. Olin tosi positiivisesti yllättynyt!

Koe oli siis Ylöjärvellä, tutulla Mutalan kentällä. Tuomarina Aino Juhantalo. Koe alkoi vähän kaaosmaisesti tyyliin, ensimmäiset viisi koiraa mitkä ehtii niin tulkaa paikallaoloihin. Koska juuri silloin ei satanut, äkkiä Huisku autosta ja pikapikaa kentälle. Ehdin ihan hyvin viritellä ja siellä se Huisku sitten istua törötti ja maata nökötti kuin oppikirjassa. Puhtaat kympit molemmista.

Liikkeet tehtiin kahdessa setissä. Aloitettiin seuraamisella. Hyvä oli vire, punkesi ja painoi ja heiluttiin kuin heinäseipäät. Ansaitut 7.5p. Minun kuulema kannattaisi opettaa seuraaminen uudestaan ja toisella käskyllä. Sitten luoksetulo. Muistaakseni 9. Ihan hyvät pysähtymiset, loppu hipsutellen. Sitten ruutu, mikä hienosti - meni jopa aika lujaa merkille. Tästä 10. Lopuksi kaukot. Hui ei ollut ollenkaan koomaisen oloinen, silti vähän jähmeästi teki liikkeet. Vaati kaksi kaksoiskäskyä. Tästä 7.

Toinen kehä aloitettiin metallinoudolla. Olikohan se nyt 9. Sitten ohjattu. Mielenkiintoisen ja ennalta-arvattavan arvontataktiikan kautta arvoin meille vasurin. Se ok. En muista arvosanaa. Sitten idari. Olisikohan se ollut 8, seuraaminen oli taas heilumista - jäävät ok. Loppuun sitten tunnari. Nappasi ensin omansa, tiputti ja jatkoi haistelua. Törmäsi uudelleen omansa ja nappasi sen ja toi luovutukseen.. Mutta JEEEE - pystyi nyt tuomaan omansa kuitenkin. Ihka ekan kerran ikinä EVL:n kokeessa!!

Treenilöiset siis jatkuu. Ei me nyt ihan niin huonoja ollakkaan :)