Ensimmäiseksi pitää mainostaa että Huin äippäkoira Glenda taituroi PK Piirinmestaruuksissa, ja tottis pyörii PET TV:llä :). Ihana ja taitava äippä Nauru.

Parturireissulla tein Huille jäljen lähimetsään. Jana oikealle, jäljellä kaksi keppiä ja mittaa vajaa alokasluokan verran. Janalla otti takajäljen, ja ei muutenkaan ollut kuin sinnepäin, kävi aika kova tuuli ja yritti ilmavainulla bongata jälkeä, pöh! Jäljestys oli ekalle kepille hyvää ja keppi nousi hienosti. Eka kulma ja polun ylitys ok, toinen kulma ok, mutta tultaessa tälle samaiselle polulle lähti ihan suvereenisti polkua pitkin. Ajattelin että mennään perässä, ja kääntyihän se Hui aika pian ja haki hienosti jäljen takaisin. Toinen höhlä hukka tuli terävällä missä siinäkin mennä painatin perässä ja minkä se hienosti itse ratkaisi. Myös toinen eli viimeinen keppi nousi hyvin!

Iltasella tottisteltiin kotipihassa Hannan kanssa. Veetin ja Veikan reenattua oli Huiskun vuoro. Aloitettiin seuraamisella, missä alussa tosi hyvää seuraamista. Tehtiin henkilöryhmää Hannan ympäri - hih! - ja pääsin taas hieman huomauttamaan kontaktin tippumisesta. Seuraamisessa tuli ihme säätöä kun Huisku päätti ruveta pörhistelemään jollekkin näkymättömälle peikolle (ehkä tiellä meni jokin, tai Hannan poikien tuoksu kävi sen nenään - never know..), joten en sitä sitten hirveän pitkään viitsinyt hinkata. Saatiin kuitenkin loppuunkin ihan onnistuneita pätkiä. Yksi liikkeestä istuminen - mikä hyvin!

Yksi 2kg kapulan nosto läheltä - ja pari piiitkältä matkalta niin että Hanna piti kiinni. Tähän Hannalta hyvät vinkit ja varsinkin viimeinen tuonti oli super ja luovutus JA palkkaus nopea Cool. Sitten hyppyä (jee, mulla on nyt PK hyppy pihassa - vielä kun sais A:n..). Kapula lensi vinoon, ja Huisku yritti kiertää. Tästä huomautus ja uusi heitto. Nyt hyvin molempiin suuntiin. Sitten tehtiin vielä niin että kapula tahalteen vinoon, hyvin sekä meno- että paluuhyppy! Taitava Huisku!

Oli taas nopeat kivat reenit ja lapset viihtyi Silmänisku