Osku pääsi heti lauantaina aamusella naapurin Minnan kanssa lenkille, metsässä oltiin viihdytty yli kaksi tuntia Hymy

Itse lähdin Huin ja Vaun kanssa Mutalaan treeneihin, missä treffattiin Hanna ja pojat. Otin Vaulla hieman tottista, paljon seuraamista - yritin epätoivoisesti saada sen paikkaa taaemmas.. Otettiin myös jäävät + luoksetulot. Lopuksi tehtiin kaukokäskyjä, Vaulle on nyt auennut seisomaan nousu - enää ei tarvitse jumittaa ja nykiä viittä kertaa ennen kuin itse liikkeen voi suorittaa, hassu akka edelleen Pusu !

Huin kanssa otettiin tottistelut yhdessä sessiossa. Aloitettiin seuraamisesta, mitä tehtiin "teemalla" pitkän suoran seuraamiset. Tehtiin siis 3 vai 4 pitkää seuraamispätkää, mitkä ensimmäistä lukuunottamatta tosi hyvin! Ekalla hieman kyseli ja kontaktikin taisi tipahtaa ainakin kerran. Muut pätkät tosi hyvällä kontaktilla ja paikalla - Hannan naksutellessa.

Seuraamisen jälkeen otettiin noutoa. Ensin muutamat nostot ja tuonnit läheltä, vauhti aika lailla hidas ja luovutukseen jäi liian kauas. Korjasi välillä itse ja välillä annoin apuja. Otin myös yhden kokonaisen noudon joka luovutusasentoa lukuunottamatta hyvä. Tuota luovutusasentoa pitää reenata kuurina vaikka sisätiloissa, en ymmärrä mistä se nyt on keksinyt että luovutusasentoon pitää jäädä puolen metrin päähän? Noh, eiköhän se kuitenkin saada reenattua kuntoon Hymy..

Noutojen jälkeen Hanna ampui, otin Huilla käännöksiä ja perusasentojumppaa namilla. Ei reagointia ampumiseen. Otin muutamat seuraamisen käännökset oikealle Hannan naksutellessa. Toimi ihan mukavasti tänään, hyvä Huisku!

Otin myös muutamat istumiset, missä ihan hyviä suht nopeita istumisia. Otin ilman apuja, Hanna naksutteli nopeista. Istumisesta myös vinkupallo palkaksi!

Loppuun otettiin myös vauhtiluoksetulo, missä Hui tuli tosi lujaa (tosi lujaa Huiksi ainakin Silmänisku), palkkasin lelulla jalkojen välistä. Loppuun leikittiin myös ihanalla vinkuvalla pallolla, Hui oli jotenkin ihan hassu koko pallon kanssa - se ei voinut kantaa sitä - vaan väyläsi ja nakkeli sitä hieman hämmästyneenä ja yhtäaikaa haltioituneena.. Cool

Oli taas hyvät reenit, kiitos Hannalle avusta ja seurasta!