Viimeisimmän blogipäivityksen jälkeen on tehty vaikka mitä, mutta empä ole ehtinyt niitä tänne kirjoittelemaan. Jälkitreenitilastot on nyt päivitetty. Ollaan ajettu 6 jälkeä Huin kanssa sitten viimeisimmän postauksen. 3 Hartolassa bortsujen leirillä, missä olin kouluttamassa. Kaikki janat siellä hienosti, ei takajälkiä tms. Ekalla jäljellä jäi harmillisesti yksi keppi - keskimmäinen jälki oli katastrofi keppien suhteen ja vika jälki sunnuntaina sitten taas hyvä ja tarkka - kepit myös nousivat hyvin! Leirillä reenasin myös esineet kahteen kertaan + telineitä ja tottista. Myös Hikka pääsi väkästelemään pieniä jälkiä.

Pärnu loman jälkeen ajoin yhden Harrin tekemän jäljen Tuusniemellä. Oli tosi hyvä ja haasteellinen jälki. Jana hyvin, myös kepit - paitsi viimeisen yli ajoi.. Argh. Ei esineitä, vain pihatottiksia.

Vaunulomalta kun kotiuduttiin säntäsin heti teline- & tottisreeneihin Huin kanssa. Ei ongelmaa. Samana päivänä maastoreenit Riitan ja Annen kanssa Vaiviassa. Huille kilsan jälki viidellä kepillä. Jana jälleen ok, yksi välikeppi jäi.. Esineet suht ok. Hui on alkanut väistää apparia ja ei toimi ruudussa niinkuin pitää.

Eilen maanantaina jälkitreeneissä Pian kanssa Vaiviassa. Esineet ei pelittäneet ollenkaan. Ahdistus! Oli sika kova tuuli ja sen lisäksi apparin väistö, niin aika väännöksi se suoraan meneminen meni. Otin vielä yhden korjaavan esineen mielikuvana, mikä nousi hyvin. Nyt ennen SM:iä apparireeni hyllylle ja teen vaan motivaatiota. Vähän harmittaa nyt itseä että en  ole aikaisemmin tajunnut tuon apparireenin syövän Huin esinemotivaatiota. Tai sitten eilinen esinefiasko oli vain satunnainen epäonnistuminen?? Jälki itsessään meni tosi hyvin - janalla lähtö ei ollut ihan tyypillisin Huimainen lähtö tosin. Jälki hyvin oikeaan suuntaan ja kepit nousi iloisesti - paitsi jälleen ajoi sen vikan yli?? Vika keppi oli tosi lähellä esineruutua ja autojakin, mitä lie tapahtunut - lopetti keskittymisen tms. mutta sinne keppi jäi, minkä tosin etsitytin sitten.

Kauhun tasapaino säilyy! Miten tuntuukin että jokainen osa-alue alkaa jollain tavalla prakata mitä lähemmäs SM:t tulee? Pitäisi olla ottamatta paineita. Viime vuoden sijoitus 10, toivottavasti sitä nyt pystyttäisiin petraamaan! Tosin jännitys tulee siitä että tiedän Huin pystyvän huippusuoritukseen ja jännään sitten että osuuko se sille kisavkonlopulle?!

Hikka on päässyt jäljestelemään tosi paljon, melkein päivittäin. Sen lisäksi ollaan leikitty kahden lelun leikkiä, otettu luoksetuloa apparin kanssa, ammuttu ja sosiaalistuttu vaikka missä. Ihana kakara, vaikka tämä pentuaika aika rasittavaa onkin ;)