Mukavaa, tokotukset nurmipohjalla! Ei tarvitse jännätä tassun pohjia vaan palloa voi heitellä mielin määrin!

Pian kanssa Teivon lähettyvillä treenailemassa siis. Aloitettiin seuraamisella, mikä ei nyt lähtenyt ihan niin loisteliaasti. Hui oli jotenkin ihan hoopo, puski ja törmäili ja tietysti jäpitti perusasentoja. Vähän herättelin ja otin uudelleen, parempi. Perusasennoista pitää nyt palkata kuuriluontoisesti ja paljon, jotta saisi niistä tuota jännitettä pois.

Sitten luoksetuloa. Hyvä toppaaminen, ensi kerralla muistettava että palkka lentää vasemmalta puolelta, Huilla niin selkeä odotusarvo oikealle lentävään palloon. Suorastaan ärsyttävää kun pitää toistaa tälläisiä perusvirheitä koulutuksessa, mutta minkäs teet. Maahanmeno myös hyvin. Jatkettiin ruudulla. Merkille meno hienosti perille saakka, palkka siitä. Ruutu oli piitkän matkan päässä mutta hyvin Hui sinne irtosi vaikkakin hieman kiemurteli merkkisekamelskan läpi. Ruudussa heittäytyi taas suoraan maihin, tätä nyt reenattava läheltä ja palkka heti seisomisesta kun pysähtyy. Otettiin näitä muutamia, vastasi kyllä hyvin. Loppuosaa vielä erikseen, pysyi hyvin - palkka ruutuun.

Ohjatussa otettiin nyt vasen puoli. Merkiltä meinasi varastaa! Nosti hyvin ja siisti luovutus - tosin annoin käskyn pidä muistuttamaan että sitä kapulaa ei pyöräytetä yhtään. Lopuksi vielä kaukoja, niissäkin pientä porsastelua. Ja niin tunnari aivan lopuksi, paljon kapuloita ja "pyöräytin" Huin itseni ympäri jonka jälkeen kapuloille - haisteli hyvin, ei klähminyt ja toi hienosti omansa.. Eli pystyy tekemään hyvän tunnarin kun saa sen nostettua sieltä jostain ihme viretilasta hieman ylemmäs. Koitetaan "Koske" treeniä tähän.

Huista on muuten tullut aika porsas. Kotona se on nyt varastellut ruokaa pöydiltä ja lasten käsistä - ei mitenkään ilkeästi vaan ihan nätisti näpistellen.. Treeneissä se on hoopoillut vaikka mitä, varastelee, ennakoi jne.jne. Se on myös alkanut haukkumaan paljon raivokkaammin jos ovikello soi. Mietittiin Pian kanssa että muutos on varmasti pitkälti johtunut siitä että se on nyt lauman ainokainen ja että se on nyt pikku hiljaa tajunnut että SE voi vähän ottaa omia oikeuksia ilman että Osku tai Vau palauttaa sen maanpinnalle. Aika hassu tyyppi - ihan mieluusti suon Huille vähän enemmän asennetta - tosin tyhmiä juttuja ei toki sallita edelleenkään.

Loppuun muutama kuva viime kaudelta - kesää ja kisoja odotellessa!

 

Hui_TVA6-normal.jpg

IMG_4909-normal.jpg