Koko viikko ollaan enemmän ja vähemmän reenattu pihassa ja sisälläkin tottista Huin kanssa. Pääpaino AVO liikkeissä, tosin ollaan otettu myös palkkaamattomuutta lähinnä pitkää PK kaaviota silmällä pitäen. Muistaakseni ei mitään erikoisia, tunnari onnistuu kivasti kotipihassa, tosin keskiviikko iltana ei onnistunut sekään kun oli kierrokset niin kaakossa ja Hui napsi kasasta taas ihan mitä sattuu. Eilen torstaina kotipihassa se onnistui taas hyvin..

Eilen torstaina päästiin reenaaman Pian kanssa Nokian hallille, kivat tehokkaat reenit - kiitos Pialle! Aloitettiin paikallaoloilla, missä mukana koiria edelliseltä kurssilta. Istuminen ihan ok, maahanmenossa ei mennyt ekalla käskyllä alas - seuraava olikin sitten jo niin voimakas käsky että viereisetkin koirat meni maihin . Tokoa ajatellen pitäisi ehkä vaihtaa tuo maahan käsky - vai liekö se enää yleinen kun kaikilla muilla tuntuu olevan jotain muuta? Itse paikallamakuu ok, ja suht skarpisti vielä ylöskin perusasentoon.

Muun reenin Hui teki kahdessa setissä. Aloitettiin hypyllä, tämä ihan ok - vaikkakin suht lähelle estettä jäi. Hypyn jälkeen seuraamista, tyypillistä Huita - hieman painoi muuten muistaakseni ok. Liikkeestä maahanmeno pienellä avulla, hyvin tippui. Pian kierroilla muutamat topit, liukas alusta on kyllä niin erilainen tässä - harjoitusta kaivataan lisää! Lisäksi otettiin kaukoja, hyvin nousi istumaan ihan kisamatkaltakin!

Toisessa setissä hyppynoutoa, heitin vinoon ja Hui lähti kiertämään estettä. Uusinta ja yritti uudstaan näin - pyysin takaisin ja käskytin - nyt hypyt ok molempiin suuntiin, tosin hypyt itsessään huonot, uskoisin että syy edelleen alustassa. Sitten tehtiin ruutua, ensin kolme kertaa niin että ruudussa lelu ja sen jälkeen tyhjään ruutuun - nyt löytyi ruutu hienosti, minne pysäytin ja palkkasin siitä. Lopuksi vielä yksi ruutu niin että lelu ruudussa. Ei taidettu ottaa muuta, tosi tyytyväinen olen reeniin .