Vau pääsi Caritan kanssa kisaamaan viikonloppuna molempina päivinä. Lauantaina oli kaksi virallista starttia Orivedellä, missä toisella radalla hieno vitonen (keppien toiseen väliin) ja toisella sitten HYL, kuulema hieman haastava Salmen rata mielenkiintoisine kuvioineen, hmm.. Sunnuntaina tämä kaksikko puolestaan kisasi Ylökkin seuramestaruudesta ja voittivat sen!! Hienoa Carita ja Vau :) Seuraavat pari starttia ovat tiedossa parin vkon päästä Nokialla.

Huin kanssa otin pieniä tottistelusessioita lauantaina.Kapulan pitoa, johon nyt lisäsin sen että peruutin hieman ja Hui seurasikin tiiviisti perässäni - ensin tosin kapulan tiputtaen. Mutta sain sille kerrottua suht helposti mitä pyydän ja saatiin onnistuineita toistoja. Lauantaipäivä meni pitkälti Valtterin synttärikutsuihin valmistautuessa, mutta iltasella kävin tallaamssa Huille jäljen kotimetsään. Jälki oli n.200 metriä pitkä ja siinä oli haasteina sekä puron että polun ylitys. Molemmat aiheuttivat Huille selvästi mietittävää, mutta hienosti se asiat kuitenkin ratkaisi! Jälki kulki mutkitellen ja muutaman mutkan kautta, Hui selviytyi siitä hienosti - ainoastaan lopussa tuli jokin "hama" ja vähän eksyttiin jäljen päältä. Hui kuitenkin selvitti tiensä takaisin jäljelle ja tällä kertaa jopa merkkasi loppukipankin. Jäljellä oli makupaloja n.joka 10 askeleella ja välillä hieman taajemminkin. Nyt pitää seuraavat jäljet ajaa taas pellolla, jotta ei tule liikaa vauhtia jäljelle ja jotta se nenä pysyi jatkossakin niin hienosti alhaalla mitä nyt.

Sunnuntaina otin ihan pienen kapulanpitoreenin + leluseuraamista, nämä ok!

Tänään maanantaina alkoi taas arki töiden parissa. Kotitoimistopäivään mahtuu pieniä tottistelusessioita, ja iltasella kenties lisää. Lisäksi peltojälki on tähtäimessä :)