Tiistaina otin aamupäivällä koirien kanssa sisätottista. Oskulla ja Vaulla temppuja. Yritin Vaulle opettaa "pää tyynyyn" temppua, oli kerrassaan koominen näky kun Osku ja Hui ovat molemmat "pää tyynyssä" kodinhoitohuoneessa ja yksi mutiainen pörrää ympäri eteistä tarjoten kaikkea muuta kuin sitä päätä tyynyyn Cool..

Huilla otin muutaman kapulan tuonnin namilla palkaten. Nämä ok. Otettiin myös seuraamisen käännöksiä sekä ihan kääntymistä paikallaan. Tehtiin myös edestä sivulle ja takaisin jumppaa. Hui siirtyy kyllä istumisasennossa sivulle, mutta käyttää siihen 3-5 pientä loikkaa. Kaipa se tekniikka ja taidot tästä kehittyy kun vaan reenataan.. Otettiin myös loppuun muutamia istumisia, sekä sitten temppuja. Yritin taas hieman opettaa sille peruuttamista, mutta ei - Hui ei kerta kaikkiaan suostu ymmärtämään sitä Yllättynyt

Päivällä suhasin poikien kanssa kaupoilla ja neuvolassa, ja kuudeksi lähdettiin Lamminpäähän tokottelureeneihin, missä treffattiin Hanna, tytöt sekä pojat Hymy Huisku aloitti ja teki yhden suht nopean ja hyvän reenin. Ensin hieman virittelyitä, ja alkuun yksi perusnouto. Nyt hyvää vauhtia mennen tullen. Tuontimatkalla teki hieman kaarta, mutta en nyt puuttunut koska ennen ei moista ole ollut. Seurataan. Luovutus oli hyvä ja perille asti!

Sitten jatkettiin seuraamisella. Yksi palkkaus perusasennosta. Otettiin pidempi pätkä sen jälkeen, missä jotain ihme säätöä jossakin vaiheessa, mutta piti kuitenkin kontaktin. Otin sitten vielä yhden lyhyen pätkän, mikä hyvin. Asento oli suora, ei kuitenkaan sanota ääneen että se poikittamis-ongelma olisi menneen talven lumia Tukittu.

Seuraamisten jälkeen jatkettiin seisomisharjotuksilla, pallolla palkaten. Tarjosi välillä vinoja (valmiina säntäämään pallolle) asentoja, mistä ei palkkaa. Tässä pitää muistaa vaihdella myös palkan paikkaa! Otettiin myös puunkiertoja ja luoksetulon loppuasentoja, mitkä hyvin ja lujaa loppuun asti. Reenien lopuksi Hui pääsi paikallaoloon Veetin tehdessä hommia Hannan kanssa. Mulla oli nahkapallo palkkana näkyvissä ja paikallaolo oli huomattavasti rauhallisempi. Hieman piti kiljahtelevia lapsia ja Veetiäkin vilkuilla, palkkailin aina kun katsoi minuun ja oli levollinen.

Tänään jäi kunnon lenkitys väliin, toivottavasti huomenna isännän kalenteri olisi sen suhteen hieman parempi.

Kiitos taas Hannalle avusta ja seurasta! Kivaa kun tenavat viihdyttää toisiaan ja njam, kun Heta leipoo herkullisia kakkuja Nauru