Reenattu ollaan jos kaikenlaista. Mökillä keskityttiin lähinnä keppireeniin tai kepeillä leikkimiseen. Hieman myös tottista otettiin. Tiistaina ajelin Ulvilaan treenaamaan yhdessä Tuijan kanssa. Matkalla tein Harjavallan suht haasteellisiin metsiin jäljen neljällä kepillä vanhenemaan.

Reenit Ulvilassa olivat hieman vaikeat. Aloitettiin seuraamisella, mikä suht tiivistä ja hieman painoikin. Tuija ampui missä ei huomauttamista. Otin yhden liikkeestä istumisen mikä ihan ok. Sen jälkeen telineille, missä takkuamista. Ensin hypytystä pystyesteellä, jonka jälkeen pelkkä kapulan tuonti. Hui yritti kiertää. Toistolla ok. Otin myös koko noudon, enkä enää muista miten meni - hieman oli kuitenkin säätöä koska Hui selkeästi epävarma ja varmaan näin jälkikäteen viisasteltuna kuumuuskin vaikutti sen suorituskykyyn ja -halukkuuteenkin ehkä.. A esteellä oikeastaan sama asia, ts. tarjosi kiertoa mutta toistoilla saatiin onnistumiset. Nyt pitää vain saada lisää onnistumisia ja paljon erilaisia uusia kenttiä, jotta Huiskulle tulee varmuus telineiden suhteen.

Jälki Harjavallan metsikössä ehti vanhentua aika tarkalleen kaksi tuntia. Keli oli kuuma mutta hienosti Huisku jäljen selvitti ja ennen kaikkea hienosti se ilmaisi kaikki neljä keppiä (huh helpotus) Nauru. Pitää nyt muistaa pitää keppireenit jäljen ulkopuolella tiiviisti "reeniohjelmassa", jotta itse se tärkein asia ei pääse unohtumaan.

Tänään keskiviikkona oli hyvä tarkoitus käydä illalla reenaamassa Säkylän kentällä telineitä, mutta koska siellä AD-koe venyi pitkälle iltaan niin päädyin sitten reenaamaan esineitä kera miljuunan hyttysen. Tallasin ruudun Vaun kanssa, tai pikemminkin siis kaistaleen. Laitettiin esineet valmiiksi. Huille virittelyt, jonka jälkeen ruutuun. Nosti hyvin ekan esineen, olin piilottanut sen varvikkoon ja joutui sitä hyvän tovin etsimään. Hienosti kuitenkin malttoi, ja toi luovutukseen. Toisella pistolla bongasi hyvin esineen (poikien rikkinäisten sukelluslasien kuminen remmiosa tms.) ja sillä samalla hetkellä bongasi myös ilmeisesti ihanaisen Vaun pissin - sillä räkäsi esineen ja säntäsi merkkaamaan Vaun pissan päälle, grrr! Karjasin Huille että nyt riittää, jonka jälkeen se jatkoikin ja nosti takimmaisen esineen. Olin niin äimistynyt nyt tästäkin asiasta että en osannut / tajunnut vaatia sitä tuomaan sitä räkästyä esinettä - enkä sitä heti tosin löytänytkään (säntäsin siis ruutuun Huita komentamaan tosta typerästä merkkailusta). Palkkasin Huita takaesineestä ja samalla löysin sekä piilotin keskimmäisen esineen uudelleen, jonka jälkeen lähetin sen ruutuun. Nyt Hui bongasi esineen hyvin, nosti ja toi hyvin luovutusasentoon.. Kaikenlaista säätämistä siis nyt ihan joka helkutan osa-alueella. No, sitäpä se kai on suurin piirtein aina Silmänisku.

Huomenna uusi yritys kohti Säkylän kenttää ja PK telineitä.