Tänään tehtiin pieni jälkireeni ja sen päälle tottista. Jäljen tallasin ihan itse pitkästä aikaa. Mittaa sille kertyi gps:n mukaan n.600 metriä, kaksi keppiä - eka keppi suht alussa piikin jälkeen ja vikana sitten sellainen iso NOM loppukeppi. Jälki vanheni reilut pari tuntia. Janalla Hui eteni hyvin, niin hyvin että meni hassusti jäljen yli. En tiedä mistä johtui, alkoi kuitenkin itse kääntyä takaisinpäin, sotkeentui saniaispuskaan jälkiliinan kanssa ja lopulta oltiin siistissä nipussa aivan jäljen päällä molemmat.. Päätin sitten siirtyä hieman oikealle ja taaksepäin ja lähetin Huin uudestaan. Nyt nousi jälki hyvin, hieman tarkisti takajälkeä mutta kääntyi itse. Jäljestys oli perusmeininkiä ja kepit nousi hienosti.

Jäljestelyn jälkeen nappasin pikkuväen kyytiin ja porhalsin Nokialle missä kivat tokottelut Pian ja Sinin kanssa. Huin kanssa tein yhden setin, mikä aloitettiin luoksetulolla NOM:n sääntöjen mukaan. Siinä ei mitään erikoista. Sitten jatkettiin seuraamisella. Hui oli ihan hyvän tuntuinen, otettiin käännöksiä ja vauhdinmuutoksia + henkilöryhmääkin, siitä palkka. Sitten jäävät NOM tyyliin. Seisominen hyvin! Maahanmenokin toki oikein, mutta sillä ärsyttävällä sievistelytekniikalla - mutta pääasia että tekee oikein - en ala siihen nyt mitään ihmeellisyyksiä enää tässä vaiheessa ottaa. Otettiin myös 2kg noudon palautus kierron yhteyteen mikä ihan ok, nojaahan se - mutta se opetetaan pois talven aikana. Loppuun vielä vähän kaukoja, mitkä ihan jees (paitsi sei-maa vaihto edelleen väärin - lisää talviprojektia) ja tunnari mikä oli hieno! Hyvä Huisku!

Huomenna Pia kuskaa Huiskun Elinan käsittelyyn ja sitten lepäillään perjantaihin asti. Vkonloppuna olisi tarkoitus ottaa jälki- ja esinereeni ja jos ne menee putkeen niin maastojen osalta reenit jää siihen. Tottista varmaan otetaan aika lailla lähtöpäivään saakka.