Jo eilen maanantaina piti hieman pihassa ottaa reeniä ja lähinnä testailla miten kävelystä maahanmeno ja seisominen Huilta onnistuvat (NOM:eja silmällä pitäen). Ihan kivasti se ne teki, tosin maahanmenoon annoin normi käskyn jälkeen heti tiukemman käskyn ja ns. fyysisen uhan. Seisominen ok. Lisäksi tein piiiitkän seuraamisen ja pyörittiin paljon PK esteen ympärillä - ei ilmennyt jätättämistä tms..

Tänään tiistaina sitten taas reenailtiin Pian ja lapsosten kera. Ja meillä olikin oikein hulppeat reenit . Huisku sai Pialta hienon lelun ja syötävän kukkasen - iso kiitos niistä! Lisäksi reenien jälkeen juotiin kahvit ja syötiin ihanat mansikkaleivokset - kyllä meidän todellakin kelpaa reenata ja menestyä .

Reenin Hui teki kahdessa setissä. Aloitettiin ruudulla. Hui meni ruutuun lujaa ja suoraan - mutta yli ruudusta. Hetken pohdittiin mitä tehdään ja pyysin sen lopulta pois ajatuksella että pysäytän sen nyt tovin sinne ruutuun, josko se hieman auttaisi sitä ajattelemaan mitä siltä ihan tarkalleen ottaen pyydetään. Toinen toisto niin että tosiaan annoin Huille pysäytyskäskyn - näin se teki hienon ruudun! Otettiin myös ruudun loppuosaa, missä ekalla kerralla tuli kyllä lujaa mutta huiteli mun väärälle puolelle - taisi olla tämä vähän unholaan jäänyt. Toistolla annoin vielä toisen käskyn "tule" kun Hui oli lähempänä ja näin oikea paikka löytyi helposti.

Sitten tehtiin tunnari. Ensin pelkkä oman piilotus - se löytyi hyvin mistä vauhti palkka. Lähetin lennosta jo valmiiksi rakennetulle tunnarille, minne Hui lähti lujaa - mutta yht'äkkiä muisti että ei sinne ehkä voikaan mennä. Meinasi lähteä pois, mutta palasi kuitenkin varovaisesti haistellen takaisin ja nappasi nopeasti oman - tästä myös vauhtipalkka. Nyt en kyllä enää taida huomautella sitä mahdollisesta klähmimisestä, koska en vaan osaa viedä loppuun sitä että se ei suostu menemään koko kapuloille.

Ekan setin loppuun vielä luoksetuloa. Ekasta heti toppaaminen mihin Pialta pallo, se ok. Sitten suora luoksetulo - taisi tulla aika varovaisesti loppuun, kyttäsi ehkä pysäytystä? Sitten otin - tai yritin ottaa vielä takapalkalla maahamenon - mutta jätin hölmöyksissäni takapalkan näkyviin ja Hui meni ihan koomaan. Ensin se ei meinannut pystyä lähtemään ja sitten kun lähti niin tuli niin käsijarru päällä että en viitsinyt pyytää sitä maihin. Erinäisten toistojen jälkeen sain suht asiallisen suoran luoksetulon seisomisesta.

Tokassa setissä suhteellisen suuren häiriön alaisena (Emppu suurin piirtein ansoitti luoksetulosuoran ruutunaruilla..)  NOM luoksetulo, siinä ei mitään erikoista. Sitten testattiin vielä jäävät, mistä voi todeta että kävelystä maahanmenoa pitää nyt vaan sitkeästi reenata. Huin _pitää_ kuunnella mitä pyydetään eikä tarjota mitä sattuu (istuminen on sillä nyt selkeästi vahvimpana, sitä kun on hinkutettu nyt kävelyn yhteydessä).

Olipa kivat reenit taasen. Ihan alkaa jo surettaa kun kohta tämä luksus loppuu kun mun pitää palata töihin ja pirpanat menee hoitoon.. Nautitaan näistä loppu arkiaamupäivistä siis täysillä!

Loppuun vielä kuva Herra Luumusta kera lahjojensa .