Työpäivä sujui pääsääntöisesti puhelinpalavereissa istuen, joten koirilla oli suhteellisen rauhallinen päivä. Iltapäivästä lähdin Huin kanssa S-Marketille, missä pyörittiin autojen ja ihmisten seassa. Hui oli kovasti kiinnostunut ihmisistä ja haki kontaktia ja rapsutuksia lähes jokaiselta vastaantulevalta. Paikalla ollut pelle (joka myi vappupalloja) oli Huin mielestä aivan vastustamaton - ei siis ollenkaan pelännyt miehen outoa kostyymia saati hervotonta pallomerta leijailemassa yläpuolella. Liikenteen ääneet Huita puolestaan vähän pelottivat, varsinkin isot autot - tai kiihdyttävät moottoripyörät. Tätä harjoittelua siis vain lisää.

Kuudeksi suunnattiin Mutalaan Vaun agilityreeneihin ja pakkasin mukaan Vaun lisäksi Huin. Hui pääsi ensin vähän leikkimään kahdella pallolla kentälle ja se meni mielestäni hyvin. Kenttä oli aika lailla tyhjä ja rauhallinen, joten leikkiessä ei ollut häiriötekijöitä. Reenien väleissä otin Huita autosta ja se oli mielestäni reipas. Sain sen jopa leikkimään räsyllä :)) Alussa se hieman kummasteli koirien kovaa haukkumista, mutta mielestäni rentoutui senkin suhteen aika nopeasti. Hui ei arastellut ketään miehiä joiden kanssa se teki tuttavuutta, joten hienoa :) Hieman naksuteltiin kentällä ja otettiin Annen avustuksella luoksetuloa.

Samu oli tehnyt tosi hyvän reenin, juuri sellaisen mitä me ollaan kaivattu. Radassa pitää olla vaikeutta jotta päästään eteenpäin eikä vaan junnata paikallamme. Olin hieman onneton Vaun lähdön suhteen, ts en reagoinut tarpeeksi nopeasti sen varastamisyrityksiin (neiti oli hippasen kierroksilla, johtuen sitten joko ulkoreeneistä - tai edelleen Huin mukanaan tuomasta paineistumisesta..), enkä saanut korjattua niitä niin kuin alunperin olin suunnitellut. No, lähdöistä selvittiin matkaan ja radalla oli takaakiertoja, välistävetoja, haasteellisia eteenmenoja jne. Pystyin jopa soveltamaan Samun avustuksella kahdessa kohtaa "jaakotusta", joten ehkä minäkin alan oppia. Samu myös kellotti muutamia kohtia, ja saatiin sekunnin sadasosia kurveista pois muuttamalla hieman ohjaustyyliä. Kaiken kaikkiaan aivan SUPERreenit!!

Osku on vetänyt tämän päivän lonkkaa auringonpaisteessa. Se on selkeästi jo vanha koira, heti kun ilmat lämpiää sen veto on aika lailla poissa. Ja uni ulkonakin auringonpaisteessa on tosi syvää. Hassu herra nauttii eläkepäivistään.