Hui ei ole sitten torstain reenannut yhtikäs mitään, mutta ollaan ahkeraan remmilenkkeilty. Kuulostaa ehkä hassulta mutta tänään oikein nautin kun piirinmestaruuskisojen ohessa sain lenkkeillä pyöräteillä Vuorentaustassa.. Metsän keskellä asuminen on tosi kivaa, mutta joskus sitä vaan kaipaa vaihtelua lenkkimaastoihin. Täällä kun ei ole ihan superisti mistä valita - vaan sitä metsää, metsää ja hiekkatietä .

Vaun kanssa jäi keskiviikonkin agilityreenit väliin ja tänään aamulla kun olin pakkaamassa tavaroita kisoja varten oli oma fiilis vähän sitä sun tätä - ja mm. sitä että jätin agiliitokengät kokonaan kotiin. No, hyvin se onnistui vaelluskengätkin jalassa . Mielestäni molemmat Lahikaisen radat olivat haasteelliset, mutta varsinkin ensin suoritettu hyppyrata oli ihan törkeän kinkkinen. Radalla mm. takaakiertoja, välistä veto, tiukkoja putken suun ohituksia jne. Ilmeisen hyvin sain itseni radalle skarpattua sillä paletti pysyi kasassa ja teimme nollan! Hyppyradan jälkeen olimme toisena, hyppyradalta kokonaisuudessaan vain 4 nollaa. Agilityrata ei tosiaan ollut ihan niin vaikea, vaikkakin sieltäkin takaakiertoja ja kinkkisiä kohtia muutenkin löytyi. Itse yliohjasin Vauta keinulle ja se pyörähti mun selän taakse, mistä sitten harmittavasti tietysti kielto. Muuten ihan hyvä rata, tosin puomin kontaktit oli ihan hilkulla ja jos Vau ei olisi "kyntänyt" puomia alas liukastuessaan - olisi voinut olla aika todennäköistä että kontakti olisi jäänyt ottamatta.. Tuloksena radalta siis 5vp.

Piirinmestaruuden voittivat Harri ja Popsy, Katin ja Svanten sijoittuessa toisiksi! Onnea heille!! Vaun kanssa sitten kirittiin kokonaistuloksella 5vp kolmanneksi. Mielenkiintoista olisi ollut tietysti nähdä että miten oltaisiin sijoituttu nollalla, Popsy kun oli meitä johdossa sekunnin turvin eka radan jälkeen. Meidän kieltoon meni hyvä tovi aikaa, joten sikäli aika ei nyt oikein vertailukelpoinen. Mutta joo, se jäi nyt näkemättä - ainakin näissä kisoissa .