Eilen lauantaina visiteerattiin Pian kanssa Tarun pentulaatikolla ihastelemassa pieniä pörrösiä mutta jo suhteellisen lujaa purevia bortsunpentuja. Ihania kerrassaan, mutta pentukuume ei kyllä syttynyt - hulabaloota on ihan tarpeeksi omasta takaa .

Pentuihasteluiden jälkeen otettiin pienet reenit Haavistolla. Jak, mikä keli - kuraa ja rapaa - ja siihen lisättynä asfalttikenttä, ei sieltä parhaimmasta päästä vaihtoehtoja. Mutta kelien ollessa mitä on, ei ole liiemmin varaa valita.

Hui otti yhden setin, missä aloitettiin virittelyiden jälkeen seuraamisella. Seuraaminen ihan ok, nyt ei tosin painanut - enkä muista edistikö.. Ei ihan parasta seuraamista, ei niin paljon virettä mitä esim viime reeneissä. Seuraamisen jälkeen liikkeestä istuminen, mikä ok - tosin Hui tärisi (?) kun palasin sen luokse. Mietittiin että voisiko se jännittää niin paljon vai mistä ihmeestä tollanen nyt johtui? Palkkasin kuitenkin tästä. Tehtiin toinen istumaan jättö vielä niin että palkkasin sen kävellessäni sitä kohti. On se hassu otus!

Liikkeestä istumisen jälkeen hinkattiin eri mittasia pätkiä seuraamista, sekä pelkkiä liikkeelle lähtöjä että vauhdista seuraamiseen lähtöjä. Kun otan Huin vauhdista seuraamiseen se on _ihan_ eri asenteella mukana kuin siinä että lähdetään perusasennosta tovin odottamisen jälkeen.. Mikä siinä oikein on? Nyt pitää palkata paljon pelkästä perusasennosta sekä siitä kun se skarppaa seuraa käskyn kuultuaan - sekä siitä että seurautetaan vain muutama askel. Eipä me sitten juuri muuta tehtykään, Vau sai hieman säätää sillä välin kun Viski yritti imeytyä asfalttiin kiinni