Tiistaina reenattiin Huin kanssa alikiitoa (sanan varsinaisessa merkityksessä!) Marian hallilla, jonka jälkeen pienet reenit metsässä. Ei siis tottista ollenkaan, ohhoh! Taisin mä tosin parit seuraamispätkät ottaa hallilla, virettä ja asennetta oli! ..voisikohan ne pk kisat pitää agilitykentän keskellä .

Huisku oli agissa jälleen kuin mikäkin höyrykattila. Ensin tehtiin parit toistot pussia, missä ei ongelmia. Ratapätkäreeniä odotellessa otettiin A estettä Marian opastuksella. Tuumittiin että nyt kun kosketusalusta on vielä työn alla kontaktiesteet aloitetaan niin että lelupalkka on odottamassa. Jos silmänkäyttöä ilmenee niin sitten mietitään uudestaan - jokatapauksessa lelu jossain vaiheessa häivytetään ja vaihdetaan kosketusalustaan.. tai jotain sinnepäin ainakin! A esteellä(-kin) Huilla hirveä höyryäminen päällä ja jarruttelu remmissä oli yhtä nyppimistä kun se yritti säntäillä sinne odottavalle lelulle. Eikö näissä koirissa voisi olla sellaista opetusvaihdetta milloin kaikki tehtäisiin hidastettuna ja varoen..? A esteellä kuten puomillakin kontakti on tarkoitus ottaa 2on 2 off menetelmällä, nyt jo muutamien toistojen jälkeen päästiin siihen että pystyin löysäämään remmiä ja vapautuskäskyllä vapautin Huin lelulle. A harjoittelun jälkeen mentiin sellaista ratapätkää, missä oli 8 estettä - tosin meille pilkottiin sopiviksi kokonaisuuksiksi tyyliin 2 tai 3 estettä kerrallaan. Ensin tahittiin yhden valssin kanssa ja sitten etsittiin putken suuta . Sitten tehtiin välistäveto sekin valssilla ja siinä tahittiin myös kun mun kroppa osoittaa aina jotenkin ihan väärään suuntaan ja Hui sitten sitämyöden säntäilee ihan väärään suuntaan. Se menee niin tajuttoman lujaa etten ehdi edes ajatella mihin suuntaan mun milloinkin pitäisi itseäni veivata, tuntui aika epätoivoiselta. Välistävetovalssikohdan jälkeen Hui keksi sitten vielä sen että kun tahtoo mennä oikein superlujaa niin sitten juostaan rimojen alta! No, se se saatiin lopettamaan suht helposti ja loppuradan 3 viimeistä estettä suoritettiin oikein ehkä kahdeksannella toistolla.. Olipas vaikeeta! Mutta silti kivaa! Vasen polvi muistutteli taas vanhasta vaivasta, joten kai sitä pitää kaivaa polvituki jostain laatikosta ja toivoa että jalka kestää sen turvin tätä lajia. Lopussa otettiin vielä rengasta ja keppejä.

Agilityreenien jälkeen porhallettiin esineruutureeneihin Pian ja Hannan kanssa. Pia oli ehtinyt jo tallata ruudun joten Hui pääsi heti hommiin. Esineet ensin vasemmalle rajalle niin että suht eteen esine ja taakse esine. Hui lähti ruutuun hyvin ja suoraan eikä korvaansa - tai nenäänsä lotkauttanut etuesineelle. Takana hääräsi ja pyöri hyvän tovin ennenkuin nosti takakulmassa olleen esineen. Ei onneksi miettinyt vaihtoa etuesineeseen vaikkakin tuli luovutukseen jälleen sen yli juosten. Jätettiin etuesine sinne ja Pia vei Huin nähden keskelle taakse esineen sekä oikeaan takakulmaan esineen. Lähetin oikeasta etukulmasta ja Hui haki esineen keskeltä - vikalla pistolla sitten kulmaesine. Esineiden luovutukset olivat nyt viimeistä (villasukka!) lukuunottamatta ihan asialliset, jopa jääkiekko nousi nakkelematta ja luovutus oli hyvä - hyvä Huisku!! Kiitos taas reeneistä Pialle ja Hannalle!