Hannan kanssa treffattiin lauantaina aamupäivällä Tesoman koulun kentällä. Kikkailin ensin vähän Vaun kanssa samalla kun Hanna reenasi Veetin.

Huisku oli sitten seuraavana vuorossa. Aloitin taas "kohta mennään" virittelyillä ja sen jälkeen maalinkierrolla parit luoksetulot, eka loppuun saakka ja toisessa palkka jalkojen välistä vauhdista. Hyvin pelitti ja hyvät leikit päälle tästä. Jatkettiin lennosta seuraamiseen, missä ensin lyhyt pätkä ja palkkaus ja heti perään pidempi pätkä - tuntui ja Hannan mukaan näyttikin hyvältä - nyt asenne taas sitä mitä haluan. Otettiin erinäisiä pätkiä seuraamista, myös palkkaa pelkästä "seuraa" käskystä - Hui selkeästi skarppasi perusasennossa "seuraa" käskyn saatuaan.. Tämäkin pitää nyt muistaa jatkossa - olennaista Huilla kun on pitkälti se että miten se siihen seuraamiseen lähteen. Loppuun vielä pidempi pätkä seuraamista, missä vauhdin muutos hitaaseen - ja jälleen normaaliin, tämä ok mistä loppupalkat!

Jäi ihan hyvä fiilis tästä reenistä, kertaakaan ei tullut tarvetta huomauttaa Huin tekemisistä, se teki nyt ihan hyvällä asenteella. Huomenna olisi tarkoitus reenata uudessa paikassa, maneesissa - ja ajattelin tehdä vähän samantyylisen reenin. Sitten seuraavalla kerralla pitää muistaa ottaa taas pätkä palkkaamattomuutta.

Kiitos Hannalle nopeista ja tehokkaista reeneistä