Hui on ilmeisesti koomailija. Olihan meillä joskus Pian ja Hannan kanssa puhetta koirasta mikä on pahasti koomailuun taipuvainen, mutta olin sen autuaasti unohtanut ja nyt kun joku ystävällinen ihminen oli vinkannut blogiini Lentsun koiran koomaongelmista - otin heti tietysti yhteyttä Lentsuun. Matkaamme siis kera Huin ja Pian sekä Tuplan Lentsun oppiin 19.5. Hui on siis tämä koomapotilas, ei Tupla .

Täytyy sanoa että odotukset on verrattaen korkealla tuon tulevan Turun reissun suhteen. Sain Lentsulta meilissä varsin positiivista palautetta siitä että koomailuun voidaan puuttua - kun vain ensin ymmärretään että johtuuko koomailu ohjaajasta (tod.näk!), ympäristöstä, käytetystä palkkauksesta jne. Sain myös "käskyksi" reenata normiin tapaan ja tarkkailla mitkä kaikki asiat saattavat vaikuttaa koomailuun.

Maanantaina ja tiistaina otin pienet riekkumisreenit Huin kanssa kotipihassa. Tehtiin jonkin verran palkkaamattomuutta temppujen kanssa - toimi hienosti ja Hui oli ihan vapautunut ja hyvässä vireessä. Tänään keskiviikkona meille puolestaan ilmestyi melkein ensi kertaa kotipihakoomailija.. PIhassa oli jonkin verran vilskettä - Valtteri pyöräili ja Emppu heitteli keppejä tai kiviä (mitkä EI tod. saisi häiritä). Hui ei pystynyt keskittymään yhtään. Oli tarkoitus reenata paikallaoloon siirtymistä ja palkata hyvästä seuraamisesta. Hui seurasi matalana, kontakti katkeili sen pälyillessä poikia ja se oli niin koomassa että apua. Tein muutamia pätkiä missä vapautin suullisesti välillä mistä se rentoutui ja sain lopulta säädyllisen pätkän seuraamista ja pääsin palkkaamaan. Olin kyllä niin v*ttuuntunut, että tänään voin myöntää että Hui varmaan aisti mun mielialani. Tälläinen ongelma, pieni vauva ja hormoonien kyllästämä baby bluesiakin oirehtiva äippä ei ole ehkä paras yhdistelmä. Pukkaa itkua, ei voi mitään . Huomenna olisi tarkoitus reenata Mutalassa, en vain tiedä että mitä.

Positiivista tässä on toki se että nyt me ollaan saamassa ymmärrystä ja "diagnoosi" tälle Huin hommailulle. Tuntuu että en ole osaa ihmisistä saanut ymmärtämään että mitä tarkoitan kun olen Huin vireettömyydestä jne. puhunut. Sitä on tietysti ollut vaikea selvittää kun en ole itsekkään asiaa ymmärtänyt. Toivon todella että koulutusvisiitti Lentsulle toisi uusia eväitä ongelman ratkaisuun.